Téma: Menstruace silná a dlouhá, polyp 34X167/97

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2018-03-19 02:14:57, odpověď na #24511 ukázat v kontextu reset

Zdá se, že se vám kolem polypu dráždí endometrium do té míry, že to krvácí víc. Hysteroskopie je v podstatě neinvazní, protože se do vás jen zastčí šlauch s kamerou a nástroji a tím se to decela snadno odstraní - možná i ambulantně. Z takovéhohle polypu bych měl obavu.
Nicméně můžete vyzkoušet aplikaci MO+ do pochvy co večer asi 1 ml.
K pití GK + MEK 2+2 lžičky do 2-2,5 dcl vody 4xD mimo jídla a po dobu menzes místo MEK dát UK.
Mám pocit že se velmi hrbíte a že jste dost přidušená a překyselená, nohy studené. Asi by bylo lépe vás vidět v osobní poradně.
Sof 6 2-4xD 5-20 minut a jinak se snažit o ještěrčí dech.
Po jídlech JK 2 lžičky do decky vody.
Do jídel OKT 1/2 lžíce 2-3xD.

Papoušek 2018-03-18 19:43:23 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
prosím o radu: poslední menstruace byla cca dvojnásobně silná a dvojnásobně dlouhá, než je u mě běžné. U lékaře zjištěno, že není žádný závažný nález, ale je podezření na polyp děložní sliznice, navržena hysteroskopie (s event. odstraněním polypu). Nechci podstupovat invazivní zákrok, ráda bych věc vyřešila přírodní cestou. Je mi 34 let, výška 167 cm, váha bohužel toho času 97kg, klidový tep něco přes 70/min., sedavé zaměstnání, občasné bolesti páteře - někdy hrudní, někdy bederní. Opakované gynekologické záněty (diskomfort, zápach, občasný žlutavý výtok), ale dle výsledků u lékařky žádný nález - prý běžná mikroflora. Nedávno jsem byla delší dobu nemocná (chřipka). Moc děkuji za radu!

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele