Téma: Menstruace ztráta po užívání bylin 20X158/43

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2018-03-20 20:12:25, odpověď na #24517 ukázat v kontextu reset

Problém je asi jinde: V přidušení vzniká silné překyselení a z toho chemický stres. Psychostres jste přiznala. Jako student psychovypětí s prací hlavou. Organizmus se brání výronem stresových hormonů katecholaminů, které odkrvují všechny orgány od pánve po pllice. Pakližže k tomu přičteme studené nohy a krev z nich, dějí se asi dole divné věci.
GGK 1 lžička do 2 dcl vody 3xD mimo jídla.
12K 1 m do půldecky vody před jídly asi 5 minut.
Co hodinu tělesného klidu 7-10 houpavých dřepů.
Nenosit vysoké podpatky. Vyprsit se. Narovnat. Dýchat ještěrčím dechem a 4xD 5-20 minut Sif6 bez pytlíku s uzavřenou odbočkou.
Zadbalon 4xD 1/2 minuty.

Sivi 2018-03-20 16:48:58 ukázat v kontextu reset

Dobrý den.
Vždycky jsem měla nějaké ty potíže s pravidelností menstruačního cyklu (opožděnost). Podle dobrých zkušeností v mém okolí jsem začala s pitím kontryhelového čaje, vždy většinou na období několika dní před očekávanou menstruací. Jednou to zabralo, MS přišla na den přesně, další měsíc se ovšem opět o něco opozdila a poslední cyklus čítal dokonce 43 dní. To bylo koncem ledna, od té MS neproběhla vůbec. V únorovém termínu jsem opět popíjela kontryhelový čaj, ale nakonec jsem to vzdala.

Ve zdravé výživě mne zaujaly Vaše produkty, něco jsem si načetla, a začala s užíváním GK 2x denně 1čl do 2dcl a VK zcela totožně, akorát před jídlem. Tomu je nyní čtrnáct dní. A kde je problém... Od očekávaného termínu únorové menstruace, která tedy neproběhla, mám problémy s nateklým podbřiškem, tzn. vypadám jako v počátečním stádiu těhotenství, což ovšem podle testů nejsem. Při užívání GK a VK se to ještě zhoršilo. MS stále nikde. Je to jako kdybych měla dlouhodobý PMS, bohužel i s těmi výkyvy nálad a únavou. Nemám ale překvapivě žádné bolesti, ani stlačení podbřišku mne nebolí.

Co byste mi radil? Mám směsi vysadit? Je možné, že všeobecně zázračné ženské bylinky moje fungování paradoxně zhoršují a naruší cyklus?
Děkuji mnohokrát... a snad mi odpustíte můj vyčerpávající popis...

Studentka 20 let, 158cm, 43kg. Častý stres a duševní neklid (rodinné problémy), sportovní aktivitě moc nedám, spíše preferuji dlouhé procházky a využití vlastních nohou namísto mhd.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele