Téma: Stres, trápení ve vztahu, aktivace Božího soudu 54X169/64

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2018-04-02 15:01:35, odpověď na #24549 ukázat v kontextu reset

Naučte se meditaci se zrcadlem https://www.youtube.com/watch?v=Vk5Wdt7rm7U&t=57s
Takto získáte určitý nadhled a nepřipoutanost k u vás probíhajícím událostem.
Zkuste problém také nahlédnout ze strany manžela, který má možná problémy, se kterými si neví už rady, má strach z existence, stárnutí, zpomalení mozku i blízkosti smrti a vy jste jediný dodavatel bioenergie v okolí, ze kterého si může přicucnout, protože vás dobíjejí děti.
Zkuste na něj pohledět jako na svého svěřence ze školky a zkuste ho nechápat jako svého, ale jeho. Manipulace v tomto věku je normální, psychovypětí také. Dýchejte Sif6 každou hodinu tělesného klidu nejméně 5 minut nebo si udělejte 12 houpavých dřepů. Protože jste neuvedla svoji váhu, není víc, co radit.

Ivett 2018-04-02 09:41:25 ukázat v kontextu reset

Dobrý deň pán Nový.....mám 54rokov 169vysku..kľudovy tep70..aktivovala som boží súd lebo už pol roka sa trápim v manželstve....učiteľka v škôlke....neunesiem už napätie ktoré musím znášať koli tomu že muž neznesie môjho syna ktorého si adoptoval.ked mal syn12 rokov..rozpadá sa mi vzťah (už tretí)a ja neviem ako ďalej..cítim zúfalstvo..muž má 60 rokov 176vysku podniká...berie lieky na vysoký.tlak...mam 3synov sama som ich vychovala..a v minulosti aj oni prišli kôli nemu..žiarli? Či manipuluje?neviem bojím sa jeho reakcií nevie hovoriť necháva má v neistote a napätí...aj ja som sa bránila reagovala som v afekte veľakrát....veľmi si vážim čo robíte pre ľudí ďakujem s láskou a pozdravom ...Iveta jurcova

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele