Téma: Kýla tříselná 5X108/16

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2018-05-21 17:41:56, odpověď na #24691 ukázat v kontextu reset

Tento problém je bylinkami téměř za hranou řešitelnosti. Lokalitu mazat a jemně masírovat MO+ 2-4xD, mechanicky v pohybovém režimu odlehčovat, případně nějakou formou břišního tlakového pásu eliminovat nebezpečí vyhřezávání střeva.
To je ale případ od případu jiné.
Ten MO+ nejenže zlepšuje místní pružnost křehkých vaziv a svaloviny, ale v případě operace zlepšuje i plasticitu lokality a léčebný proces.
Nějaká možnost tu je. Záleží na více okolnostech a používání poškozené svaloviny. Ale rozhodně nelze to řešit emailem. A slibovat, to už vůbec.

lein 2018-05-21 09:33:26 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

dívka (5 let, 16 kg, 108 cm) má tříselnou kýlu, zatím malého rozsahu (občas se večer objeví mírné vyboulení, např. po déletrvajícím kašli či zácpě). Obecně lékaři tvrdí, že bez operace to nejde, nicméně v diskuzích na netu jsou popsány případy, kdy se i tento typ kýly u dětí spravil bez operace. Máte prosím zkušenost, že při poctivém a dlouhodobém dodržování Vašich doporučení při kýle došlo u některého klienta k takovému zlepšení, že operace nebyla nutná? A které ze zmiňovaných rad (čaje, masáže, pohyb, dýchání) považujete u dítěte za nejdůležitější?
Děkuji

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele