Téma: Bolest kloubů nesnesitelná, změna v koleni i na pohled 42X160/90

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2018-10-04 01:39:50, odpověď na #25049 ukázat v kontextu reset

Ta proláklina je docela problém. Zatím to zkuste mazat K8 asi 5-10 minut a na noc udělejte obklad z MO+. Noha potřebuje mírný nezátěžový pohyb a teplo.
K pití si berte AK + SK 3+2 lžičky do 2,5 dcl vody a k tomu Q10SEE a 2 tpbolky GY (GY může zprvu bolest zvětšit, K8 zase ztlumit)
Po jídlech si dejte 3 ml JK a 2 ml 12K do 1-1,5 dcl pití 3xD a s jídly OKHI 1 lžíce 3xD,
Nad koleno BEN7.

eva 2018 2018-10-03 19:04:22 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

mám 42 let a moje váha je okolo 90 kilo a výška 160 cm. Mám spoustu zdravotních problémů, ale nyní mě hlavně trápí silné bolesti kloubů (přesně jde o pravé koleno, pravou kyčel a po i krátké procházce se přidává levé koleno). Bolest je tak silná, že mi znemožňuje už i základní úkony, jako se obléknout nebo uklízet.
Vše začalo před 2 roky, kdy jsem chytila silný zánět mandlí. Lékaři mi mačkali z mandlí kusy hnisu, ale bohužel neudělali testy. Tehdy mě i začalo bolet koleno, ale bolest byla slabá a stále jsem se snažila chodit. Letos na jaře bolest úplně zmizela, ale doktorka mě poslala na ORL a tam mi dali bez testů antibiotika. Při nich se bolest vrátila. Po antibiotikách jsem se snažila všemožně té bolesti zbavit a nakoupila jsem spoustu přípravků na imunity, se kterými jsem měla z dřívější doby dobré zkušenosti. Přidala jsem i arginin, se kterým jsem zkušenosti neměla. Sice bylo super, že jsem měla spoustu energie a hubla jsem a začaly se mi rýsovat svaly, ALE u kolene se objevila bulka. Šla jsem se ten den projít a domů jsem už nemohla dojít. Začali šílené bolesti v pravém koleni a kyčli a od té doby se jich nemohu zbavit. Obešla jsem několik ortopedů a revmatologů, také jsem byla na imunologii. Podle revmatologů je vše ok, podle Imunologie také, jen podle ortopedů mám artrozu I. stupně. Ale nevěřím, že to je příčinou mých problémů, protože mám rodiče, kteří mají oba artrozu III. stupně a nad mými problémy kroutí hlavou.
Jinak jsem také nervozní z toho, že se moje pravé koleno mění i na pohled. Za poslední 2 měsíce se v něm udělala proláklina, přesně v místě bolesti. Jako by tam mizela kost.
Prosím, máte nějakou zkušenost s podobným případem?
Jsem si vědoma toho, že jsem překročila 12 řádků a omlouvám se za to. Ráda bych si s Vámi objednala schůzku v Pardubicích, protože mám ještě spoustu dalších problémů, které mi znemožňují vést normální život.
S pozdravem,
Eva

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele