Téma: Ekzém atopický a permanentní svědění 40X170/54

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2018-10-08 02:15:09, odpověď na #25067 ukázat v kontextu reset

Jde o nedostatek Bóru a hlavně o nedostatek kyslíku v játrech.
Přijdete-li osobně, tak vám to vysvětlím.
Omývat špínu a kožní přemnožené mikroby Mýdlem DK
Mazat postižené lokality RM-BS
V místech nesnesitelného svědění vyzkoušejte nejdřív na malém kousku moji novinku Dubovky Svědivky RK-S. pak mi pošlete email, jak vá to šlo. Mám trochu obavu z množství mátové silice při plosšném působení, ale je to takový záchranný pás pro mě na pobodání sametkou podzimní, která mě svědí strašlivě.
Vzhledem k tomu, že organizmus reaguje na toxiny kožních mikrobů, zkuste také RK tamponovat neředěné. Na svůj xicht by to použil, ale na váš obličej, to si musíte opět zkusit sama. Bude-li nespokojenost, vezměte na to REK.
Ty mikrovobé žerou to, co játra nezdetoxikují a čím kůží přetékáte. Takže zkuste změnit kuchyni na jídla jaterně šetrná.
Mimo jídla HK + MEK 3+3 ml do 2 dcl vody a pít 3-4xD mimo jídla a k tomu vždy 2 tablety Lifepak (sehnat sponzora a hadr na čelo, až budete číst cenu) a Q10SEE
S jídly OKHI 1/2 lžíce 2-3xD, nebo v nich
Po jídlech JK1 lžička do decky vody
Na noc Sanogel 2 lžíce mixovat do 2 dcl vody + 1,5 ml NK + B komplex forte + Panthenol.
Sif6 a dýchat co hodinu 5 minut a jinak se snažit o ještěrčí dech
V době hormonálních zhoršení si berte ještě GGK 1-2 lžičky do 2 dcl vody 3xD mimo jídla.

Přeslička 2018-10-06 12:38:46 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový, narodila jsem se s atop.ekzémem. Je mi 40 let, měřím 170 cm a vážím 54 kg. Zaměstnání mám spíše sedavé, ale denně ujdu přes 10 km a 5x týdně dělám jógu a obecně se snažím hýbat, tep 70/min. Ad ekzém,v posledních cca 3 letech se výrazně zhoršil a to po celém těle,nejhorší projevy jsou však v obličeji (červené fleky, trvale suchá odpadávající kůže navzdory nonstop promazávání). Obličej a oči mají tendenci otékat a hořet.Výrazné zhoršení kolem ovulace a těsně před menstruací.Voda a teplo nedělají dobře.Trvalé svědění na 70% těla. Dále sklon k úzkostem, častý výskyt oparů, silná přecitlivělost na pachy a zvuky. Vyzkoušela jsem homeop.,konstelace,psychoterapie,různé bylinky,čínskou medicínu,pobyt v lázních atd., nic nepomohlo. Děkuji za Vaši radu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele