Téma: MMS v boji s toxoplasma 45Y176/90

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2018-10-08 01:50:50, odpověď na #25069 ukázat v kontextu reset

MMS je mimořádně silné oxidační činidlo a organizmus ho považuje za jed. Nicméně v nepatrném množství, kdy si s tím ví rady, je podle mě vysoce aktivní i v popudové terapii, kdy stimuluje tělo k reakci imunitně mnohem silnější než za stávajících podmínek.
Jinými slovy: Tohle by měla věda vypátrat, ale farmaceuti se tomu budou bránit, protože to je relativně levné. Doporučované dávky začínají na skutečně kapkovém množství.Já jsem si při těžko paradentóze vyzkoušel asi 30 kapek podržet asi 5 minut v ústech. Druhý den jsem paradentózu neměl, ale měl jsem v ústech cáry jakéhosi masa. Zjistil jsem, že se jednalo o moji sliznici, která se oddělovala od spodiny. Naštěstí mi to potom s ROK rychle dorostlo. Ale před dávkami nad 10 kapek MMS jsem velmi opatrný.
Jestli se to dokáže poprat s toxoplazmózou, to ale vypozorované nemám. Očekával bych, že to v nějakém dávkování 3-10 kapek zabrat může, ale je to ode mne subjektivní sen.
U MMS mě štve, že se podle mě jedná o chloritan a ne, jak všichni opakují americká, úmyslně z konkurenčních důvodů zkreslená data, chloričitan. Tak tento výkum jsem sice začal, ale nepokračuji v něm, jak mi bylo taktně doporučeno orgánem, který se ještě vyjádřil podobně o konopí ve vztahu mému podnikání, takže 0.

Stechacek 2018-10-07 08:45:07 ukázat v kontextu reset

45/176/90.zdravim, jaký je váš názor v boji s toxoplasma pomocí MMS? děkuji a přeji vše dobré.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele