Téma: Jazyk drsný, černý, slabost, bolení hlavy, teploty, trávící problémy 47X156/53

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2018-10-26 00:10:22, odpověď na #25125 ukázat v kontextu reset

Podle tlakoměru ležíte v hlubokém bezvědomí...
Odsud to vypadá na plísně všude.

SK + LIK 3+4 ml do dvoudecky vody a pít mimo jídla 4xD.
Na jazyk a do krku RK z rozprašovače 6-10xD

Do decky vody si dejte 2 lžičky PT a tím si vypláchněte 2-3xD ústa, pokud nejste alergická na propolis. Potom lze i spolknout.

JK do decky pití 3xD po jídlech + Biopron9 a do jídel 1/2 lžíce OKHI.

Dandom 2018-10-23 15:09:18 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový.
Chci Vás požádat o pomoc. Je mi 47 let měřím 156cm vážím 53 kg tlak mám 180 na 40 měřeno v pátek 19.10. a tep za minutu zrovna teď 80.
První týden v září jsem šla na infekční pro stejné pocity jako loni při borelioze až na to ze jsem k tomu měla černý jazyk a černý vodnatý průjem.Jsem rada aktivní a silově jsem cvičila. Ale už na posledním cvičení jsem nezvládla co jindy. Začala jsem být slabá par schodů mi děla problém v kuchyni nastrouhat sýr a jiné je pro mne bolestivé. Zvýšené teploty a každodenní bolest hlavy když jsem zdravá taky neznam. Na infekčním byly nějaké borelie. Dostala jsem antibiotika DoxyHEXAL 200mg na měsíc. Bylo mi řečeno že v sobě nemám žádné obranné látky a špatný imunitní sistem po čtrnácti dnech jsem byla na kontrole. Byl tam jiný ošetřující lékař. Bylo mi řečeno že boreliozu nemám a antibiotika pokud chci tak mužů dobrat. Nedobrala jsem jen 2 týdny jsem je brala ale slabost bolest hlavy svalu kloubu černý jazyk a vodnatý průjem i 7 x za den je už vyčerpávající. Můj obvodní lékař mi udělala veškerý rozbor krve i vzorky stolice snad na vše a vše je v pořádku. Poslal mě na sono břicha protože při preventivní kontrole u ženského lékaře na konci srpna při prohmatani bříška vpravo dole jsem vykřikla bolesti aniž bych věděla ze mám problém. Slepé střevo mám pryč.Sono ukázalo zvětšené obě ledviny a dělohu. Čeká mě urologie a ženský lékař. Černý jazyk s drsným až palivym povrchem cele 2 měsíce trvá slabost bolení hlavy a zvýšené teploty taky. Do toho mě budí nepříjemné zvuky v mem dutem nafouklém brise a 2 x za noc močení což je u mne neobvykle. Stravují se pořad stejně a zdravý životní styl si hlídat.
Omlouvám se za zdržení moji zprávou ale jsem bezradna a rada bych hlídala vnoučata než seděla na gauci.
Moc děkuji za odpověď a přeji hezké dny.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele