Téma: Rakovina jater, nafouklé břicho, teploty, otoky 78Y168/60 doplnění

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2018-11-24 03:05:02, odpověď na #25224 ukázat v kontextu reset

ROK se poměrně snadno vetře a za chvíli je to suché a lze přikročit na MO+.Vtírání ROK a MO+ je hlavně do oblasti zad, ale lze i jinam, protože se domnívám, že se to ještě dostane do kapilár a lymfy, protože normálním trávením na trase střevo-portální ž žíla- játra- tělo, to játra omezí a nepustí dál v dostatečné míře. Tedy ty ostatní produkty dávejte jen podle pocitu klienta, protože už to nejde předepisovat podle osvědčených vzorců.

Monaja 2018-11-23 23:09:06 ukázat v kontextu reset

Otec, rakovina jater, muz 78 rokov, vaha 60 kg, pulz 70, vyska. Ocko po seriach chemo slaby, skoro nic neje a malo chodi. Ascit.
Dakujem za odpoved. Odporucili ste - to mám už jen poslední trumf a tím je ROK vmasírovaný do pokožky těla a ponejvíc zad v množství asi 50 ml za den. A také vtírání zbylého MO+RO. nebo MO+ na stejná místa 1-2xD s hodnotou vstřebávání 40 ml za den.
Sifon6 a dýchat co půl hodiny 4-12 minut.
Na krk bych dal BEN7 jako nepříliš stažený náhrdelník.
Do pití mu dávejte LIK 3 ml na 2 dcl vody a pít dle potřeby.

Mozte mi iba vysvetlit princip masirovania ROK a ci mame masirovat cele telo ( hlavne zada) aj nafoukle nohy a nafoukle bricho? A hned po ROK mozme MO +?
A moze este stale uzivat vase produkty ( MO+RO+12K + MEKml OKAI 1-3 lžičky,RAK + HK, JK.)? Takisto ci moze este aj Penoxal? Len aby sme vedeli.
Dakujem Vam! S pozdravom, Simona

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele