Téma: Artritida revmatoidní bez prokázaných protilátek 52X173/90

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2019-01-15 23:45:42, odpověď na #25396 ukázat v kontextu reset

Podstatou je dlouhodobá hypoxie jater v důsledku psychovypětí, ze kterého je vlivem katecholaminů i jejich odkrvování ve prospěch CNS. Pro nedostatek O2 ani nedochází k metabolizaci tuků. Mám také podezření na borcení páteře a blokády odstupujících nervů.
AK + CK + BK 4+3+3 ml do 2-3 dcl vody a pít mimo jídla 3-4xD. Asi by nebylo od věci si postupně k tomu přidávat 1-3 tobolky GY.
Po jídlech 12K + JK po 2-3 ml do decky vody 3xD a do jídel OKT 1/2 lžíce nebo při nich.
Sifon 6 a dýchat podle možností 5-20 minut 2-4xD a v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech.
Klouby mazat směrem k srdci K8 několikrát denně a na noc obklad nebo alespoň masáž MO+.
Vyprste se a narovnejte krk, ať vám lépe funguje šž a CO2 čidla na krkavicích.
Vynechte mimo rána cukr a bílou mouku.

lékárnice 2019-01-15 13:28:28 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,jsem žena 52 let,výška 173cm,váha 90kg,klidový tep 70.pracuji jako lékarnice,více než polovinu pracovní doby trávím na nohou,po práci a ve volných dnech chodím na dlouhé procházky se psem.práce je stresující jen někdy,poslední dobou zvýšený stres spojený s připravou stavby RD.stravování standartní,ale vím,že bych ho mohla zlepšit.vloni na podzim začaly bolesti drobných kloubů na rukou a loktů,to jsem nijak neřešila.později začaly velké bolesti a horké otoky obou kolen,než jsem se dostala do péče revmatoložky,problém jsem řešila na ortopedii -punkce a injekce depo-medrolu do obou kolen 2x.od února jsem v péči revm.,byla diagnostikována RA,bez prokázaných protilátek v krvi,spouštěčem byla zřejmě bakteriální infekce.dnes léčba Trexanem + Medrol 4mg.zkusila jsem vysadit medrol,ale došlo ke zhoršení stavu.děkuji vám předem za radu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele