Téma: Bolest v lýtku objevující se několikrát za den 34X172/75

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2019-04-14 21:14:14, odpověď na #25720 ukázat v kontextu reset

Vypadá to na přiskřinutý nerv kolem úponům vzpřimovačů na křížové kosti, který falešnými signály veden svalový snopec do křeče. Mazání nohy zlepší látkovou výživu unaveného snopce (VXK 4xD směrem k srdci a na noc MO+), ale je potřeba masírovat a mazat K8 + MO+ křížovou oblast - možná tam naleznete bulku z utrženého vaziva úponu vzpřimovače, která je příčinou = na tu se zaměřte.
BK 3 lžičky do 2 dcl vody 4xD mimo jídla.
Vednevnoci nosit bederní pás od kostrče výš. Uberte pár kg tuku, abyste ulehčila úponům a podsazujte pánev = těžiště těla co nejvíc do osy. Asi by trošku pomohlo i přikládání pulzního magnetu (např. https://www.novysro.cz/magneticky-pulsni-generator-mpg30-mpg-30-pv1120.html, což by se vám mohlo v praxi hodit i pro jiné... nebo něco podobného - ale nespoléhejte, že jen toto je všespasitelný přístroj)

zdenka123 2019-04-13 06:30:43 ukázat v kontextu reset

věk 34 let, výška 172 cm, váha 75 kg, pracuji jako fyzioterapeutka (celý den stojím, většinou masíruji)
Už několik dní mě trápí ostrá bolest v lýtku, která se objevuje několikrát za den, znenadání, ve dne i v noci. Trvá většinou několik vteřin a je to, jako by mi lýtkem v jednom místě projížděl žhavý drát nebo kopřiva. Není jako křeče v nohách z únavy, jaké znám. Zkusila jsem nohu masírovat a na radu lékaře užívám Magnosolf. Zatím se mi zdá, že bez efektu. Děkuji za radu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele