Téma: Bolest - od klíční kosti táhnoucí po krku k uchu a do obličeje 43X159/57

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2019-04-14 21:02:32, odpověď na #25721 ukázat v kontextu reset

Dobře jste začala. Místo MK si dopřejte AK.
Správně asi je i masírování K8 a MO+ šíje, akorát jsou vaše vaziva plná metabolického odpadu a potřebují se ho zbavit, protože způsobuje jejich tuhnutí a to přiskřinutí nervů odstupujících od míchy. Rozhodně to chce teplo pro korektní kapilární tok v lokalitě. Tomu trochu pomůžeme 4xD GY 2 tobolky (s tou BK + AK).
Naučte se ještěrčí dech a dýchejte tak co nejvíc, jinak budete asi rychle stárnout. Na krk bych doporučil BEN7 - viz video...
A jinak by nebylo od věci přijet v červnu do osobní poradny - vaše aktivita si mi líbí, ale něco ještě asi bude chtít doladit.

veveruška 2019-04-14 13:18:39 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,
již poněkolikáté se mi stalo, že mě bolí pod levou klíční kostí a táhne mě po celé levé straně krku až k uchu a do obličeje. Jedná se o velmi nepříjemné pnutí, které mě stále nutí masírovat si krk a hledat správnou polohu hlavně ke spaní. Nevím, zda může souviset s tancem ( vedu taneční kroužek - momentálně scénický tanec záklony). Někdy táhne k levé lopatce, ale křupe mi pravá lopatka a vepředu na hrudní kosti. Cvičím 3 - 4x týdně ( tanec, posilování, běh), učím na 1.stupni ZŠ. Piji od Vás po jídlech zeměžluč + ostropestřec, mezi jídly bezinku + mátovou směs. Snažím se cvičit na zadbalonu, ale přiznávám, že nepravidelně.
žena, 43 let, váha: 57kg, výška: 159cm, klidový tep: 67
Moc Vám děkuji za radu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele