Téma: Bolesti, nevolnost, chronická gastritida 31X178/57

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2019-05-12 23:27:02, odpověď na #25816 ukázat v kontextu reset

Jste viditelně překyselená, protože z důvodu psychovypětí nedýcháte, tím vám katecholaminy odkrvují trávení a dělají další popsané potíže. Pravděpodobně se vám v trávení množí i plísně, které způsobují atonii střev a zhorčují detoxikaci játry.
Sif 6 a dýchat Co hodinu alespoň 5 minut. V ostatní čas se snažit o ještěrčí dech.
Ráno na lačno 1 dcl džusu ze syrové brambory a ne dřív než za půl hodiny 12K 2-3 ml do deky vody tělní teploty asi 5 minut před jídlem - 12K 3xD, bramboru jen ráno.
MEK + HK 1+1 lžička do 2 dcl vody a pít 3xD mimo jídla.
Na noc Sanogel 2 lžíce mixovat do 2 dcl vody + 1 lžička NK + B komplex forte + 2 tobolky Panthenol

Samuelinka 2019-05-11 23:13:50 ukázat v kontextu reset

Dobrý deň, moc vás prosím o radu . Je mi 31 let, 178cm, 57 kg na materské. Už nevím jak dal. Mam neustále nevoľnosti až na zvraceni, bolesti a pálení, i mrazivost ,bodani, žaludku a i pod zebry i celých zeber a jak kdyby orgány vsechny okolo zeber,hrudi a žaludku až nekdy do pupku i jak kdyby se hýbaly a nebo jak kdyby tlouky jak srdce a narazely do zeber a do toho mivam často silenou zimnici, silene buseni srdce, pálení kuze a spätne se mi dycha.Bolesti i jak kdyby slinivky, zlucniku ..Nevím jak to pospať proste bolesti celého tráveni ( vsech organu) a pálení, pichani bolesti jde to až nekdy do zeber zadni častí. Nevolnosti mam neustále i po zdravem jidle a po nezdravem. Sileny zápach z úst , vraceni jidla a kyseliny do krku, bolest jicnu, krku, jak kdybych neustále mela neco v krku. Nekdy se me v noci ted spise furt stane že mam jak kdyby záchvaty vyše popsanych vsech problému, že si mam chuť zavolať sanitku byla na vyšetrení gastro: zjistena chronická gastritida, reflux, histaminova intolerancie : predepsany pantomyl, ganato , zadný zmeny, naopak... brala jsem je mesic
Šla znovu k doktorovi vzita krev hlavne na slinivku v poradkuu, na MRCP v poradku až na polipky. Pac si doktor myslel, že by to mohla byt slinivka nebo zlucnik. Doktor taký nevi prej si mam vzit prášky na uklidneni. Cítim, že prášky na uklidneni pomuzou, ale nevylieči bolesti .
Spätne usinani, deprese,neustály pocit strachu, vypeti..lupenka, exem,
Další desne bolesti kloubu a kosti na dotek, celé zada
Zjistena ostoskleroza z te jsem taký vyčerpaná. Prosím zatim aspoň o radu ohledne toho traveni jsem už z toho zničená
Nemuzu normálne fungovať. Dekuji moc
Rada bych prišla do osobní poradný ale jsem až, že Slovenska.jina možnosť neni ? Dekuji moc a moc se omlouvam za roman

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele