Téma: Žíly křečové, bolest při skrčení nohy a v předklonu 53X167/56

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2019-05-12 23:16:11, odpověď na #25819 ukázat v kontextu reset

V podkolenní jamce vás zřejmě bolí úpony zadních stehenních svalů, které asi hodně namáháte a přitom máte kolena studená. Lokalitu mazejte K8 3xD několik minut než se to vcucne a na noc si tam udělejte na půlvložce obkládek z asi 5 ml MO+.
Křečáky jsou obvyklé při blokádách nervů v bederní páteři, kdy nedostatek impulzů od míchy nedonutí žilní svaly ke stahu a zůstávají vydojené (vytahané). Křečáky se mažou směrem k srdci VXK také několikrát denně, ale je to spíš, aby se to nehoršilo. S bederkou nutno cvičit ZLZ a možná i další cviky.
Udělejte si bezinkové víno a potom ho užívejte 4xD 2 lžíce na neurologické potíže, Z našich koncentrátů bych doporučil AK + BK 3+3 ml do 2 dcl vody a pít 3-4xD a do toho pro ty úpony Gelmodel 1 odměrka.
Osobně možná více, ale zatím by to mohlo stačit.

střeva 2019-05-12 10:51:02 ukázat v kontextu reset

Dobrý den dědku Kořenáři,
jsem žena, 53 let, výška 167 cm, váha 56 kg. Pracuji u sebe na statku, živým se svými produkty.
Ráda bych se zeptala, odkud pochází bolest v podkolenní jamce, když skrčím v zátěži nohy, zmáčkne se asi křečová žíla (mám je tam viditelné) a potom mi tam "tepe" a dost to bolí. A při předklonu je to podobné, jakoby jsou žíly krátké a napínají se a taky to bolí, tupě. Mám staré zranění v bederní páteři, asi něco se šlachou, když si nedávám pozor, pohne se to a bolest je šílená, ale s vesmírem si to zatím opravujeme sami bez léků. K doktorům nechodím, neznám diagnozu, pokud byste ji znal, budu ráda. Souvisí to spolu? Opravdu by mě zajímala pravá příčina těch křečových žil, ať mohu tělu dát, co si žádá. Duchovní příčinu "křeč" řeším duchovní cestou.
Vám a bylinám zdar a děkuji

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele