Téma: Cysta Tarlowova 58X174/63

Celkem 3 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2019-08-09 23:57:38, odpověď na #26000 ukázat v kontextu reset

Dodatek:
Dobrý den,
ráda bych přidala polohladovku, jen prosím o přesné vysvětlení. Jíst jen dopoledne nebo odpoledne nebo být jen na šťávách. Děkuji moc za odpověď
děkuji
věk 58, váha 63, výška 174, zaměstnání: starám se již 3 roky o 4letou, velice živou holčičku v PP
--------------
Zkuste asi 2-3 týdny šťáv. To by mohlo akcelerovat spotřebu bílkovin z cyst, ale doporučuji to ještě prokonzultovat s lékařem. Osobně se mi to jeví jako nadějný nápad, ale vzhledem k tomu, že jsem vás neviděl, tak víc není co říci.

Břetislav Nový 2019-08-03 21:29:49, odpověď na #26000 ukázat v kontextu reset

Jedná se zřejmě o cytoplazmatický pozůstatek odumřele mrtvého parazita a vyplavení jeho hygroskopichých aminokyselin a bílkovin se musí starat enzymy, protože v této lokalitě lymfa neteče. To ve vaší věkové kategorii trvá několik měsíců. Protože se před rozpuštěním zvětšuje, tlačí na nervové svazky a bolest se zvyšuje. Pokud by ji chirurg odcucnul, bolesti by se obratem zmenšily... ale co já jako bylinkář s tím? Lokalitu bolesti mazat RK-S a VVM při bolestech a na noc dávat obklad z MO+RO+, který dynamicky zvláční svalová a vazivová vlákna a jejich czvýšenou plasticitou sníží tlakovou bolest. K pití doporučuji CK + ULK 2+1 ml do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla. A k tomu v případě, že budete držet polohladovku Lifepak po 2 tab. Polohladovka totiž zvýší snahu organizmu sežrat nadbytky nepoužívaných tkání a sníží tak celkový tonus umožňující difuzní vyplavení obsahu cysty a tím snížení bolesti. S jídly OKL 1/2 lžíce 3xD a po nich JK 3 ml do decky vody. Sif6 a dýchat co hodinu 5 minut a v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech, aby měla játra lepší detoxikační kapacitu.

kryštof 2019-08-03 13:41:58 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, na MR zjistili dvě Tarlowovy cysty v S2 vel.4cm. (dutina v páteřním kanálu, vyplněná mozkomíšním mokem za přítomností nervů) Když byly menší bolesti odeznívaly do týdne. Nyní od července stálé bolesti. Ostré z bederní páteře do boků, břicha, brnění nohy,občas i ruka, tlak na konečník. Dělá mi dobře zad balon koulení ve stoje o stěnu, jak jinak pomoci od bolesti? (jelikož je to zařazeno do vzácných onemocnění, nemají neurologové s tím zkušenosti)

děkuji
věk 58, váha 63, výška 174, zaměstnání: starám se již 3 roky o 4letou, velice živou holčičku v PP

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele