Téma: Karbincová směs

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2019-11-25 20:53:19, odpověď na #26278 ukázat v kontextu reset

https://www.novysro.cz/karbincova-smes-krk-karbincova-smes-krk-100-ml-pv1336.html
Karbincová směs KRK, kvůli ní, když jse to popsal do hlásání a rozeslal, jsem byl zařazen na bleklist a přestaly nám chodit na týden všechny emajly celé firmě!!!. Tak nevím, jestli to byla cenzůra nebo divná náhoda, ale raději jsem zpomalil povědomost... na plíživou. Zboží je na https://www.novysro.cz/karbincova-smes-krk-karbincova-smes-krk-100-ml-pv1336.html

Karbincová směs KRK je postavena na vlastnostech byliny Karbinec evropský, které synergicky pomáhá v účincích kombinace dalších bylin. Karbinec je typický svým příznivým vlivem na štítnou žlázu, kterou do určité míry harmonizuje, jak při nadměrné aktivitě, tak při nedostatečnosti obvyklé z důvodů například nekorektní inervace od dolní části krční páteře, vrozené nebo po chorobách autoimunitního původu, zánětech, infekcích, při cystách, parazitech nebo jódové nedostatečnosti. Hormony štítné žlázy mají dalekosáhlý a velmi různorodý vliv na celý organizmus a je tedy velmi důležité, aby štítná žláza pracovala správně, protože jinak obvykle v moderním lékařství přichází její odstranění a hormonální náhrada, jak v praktickém životě často pozorujete (trénovaní čtenáři mé knihy Moudrosti Dědka kořenáře moje slova chápou o to víc). Karbinec má podle některých bylinkářů vliv na upevňování zubů v dásni; na to osvědčeně používáme Dubové kapky RK Dubovky®, které sice barví zuby dožluta (a Zubovky® RK-ZP dokonce do červenohněda propolisem), ale zase nám nesmrdí z huby...

Já si beru sám Karbincovou směs KRK pro normální činnost mé štítné žlázy podle pocitu 1-2×D 1 lžičku do 1-1,5 dcl teplého nápoje. Protože štítná žláza svými hormony řídí i energetický potenciál těla, tak si včas před fyzickou i psychickou zátěží zvedám dávky i porce asi na dvojnásobek. Zvláště, když mám záchvat hubnutí nebo když dlouho držím u počítače hlavu dopředu jako Hurvajz. Také když mám pocit vybití a únavového syndromu, tak ji kombinuji se Štětkovou směsí SK nebo Kopřivovou směsí KK. Ženským bych ale místo KK raději doporučil kombinaci s Jetelovou směsí GGK.

Při zdravotních problémech se štítnou žlázou se mým klientkám osvědčuje kombinace Karbincové směsi KRK a Chmelové směsi VK 2+2 ml do 1,5 dcl vody 2-3×D mimo jídla. U mužů je mnohem vzácnější a kombinoval bych Karbincovou směs KRK se směsí Maralovou MRK 3+3 ml do 2 dcl vody 3×D mimo jídla, přičemž ovšem hrozí vyšší zájem o erotiku nebo u workoholiků, že vydrží v práci o hodinu déle.

Složení i navrhované dávkování Karbincové směsi KRK je natolik šetrné, že není jiný důvod ke komplikacím než běžné alergie na některou položku směsi, jen nedoporučuji jí zapíjet léky; berte je asi o půl hodiny jindy.

Složení: karbinec, kelp, chaluha bublinatá, chmel, kopřiva, lékořice, Withanie snodárná, sedmikráska, pískavice

Vlaz 2019-11-25 12:40:58 ukázat v kontextu reset

KRK + MK 3+2 ml do 2 dcl vody a pít mimo jídla 3-4xD
…. prosím, co je KRK
(sobotní cholesterol

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele