Téma: Paranoia 30Y184/95

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2019-11-25 20:47:30, odpověď na #26279 ukázat v kontextu reset

Pohyb bioenergie je mezi lidmi zcela běžný, jen někde je extrémní u přirozených talentů nebo dobře trénovaných. Tajné služby vždy využívaly služby jasnovidců, černých mágů a podobných zvláště ve vojenství. A není neznámé, že světová soutěž šachistů o mistra světa, byla soutěží týmů. Třetina týmu podporovala svého favorita, druhá se snažila poškodit soupeře a třetí poškodit jeho podpůrný tým. Děje se to i nyní ve všech vrcholových sportech a šikovní mágové si vydělají.
Takže se zaměřme na řešení. Vždy se jedná o exscitaci mozku s nadměrnou spotřebou energie a extrémní produkcí metabolitů, které jeho výkon oslabí.
Sif6 a dýchat po celou dobu špatných myšlenek nebo 3xD 30 minut.
IQK + BK 2+2 lžičky do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla + Q10P + L+Complex 3 tobolky + Eleuterokok + Ženšen. V Případě strachového režimu přidat 1 ml NK.
OKH 1 lžíce 3xD po jídlech. Na noc B komplex forte.

Yuen 2019-11-25 12:45:37 ukázat v kontextu reset

Dobrý deň, som povolaním právnik a mal som teraz ťažký prípad, po ktorom mám pocit, že som bol zneužitý v ich prospech, mal myšlienky, že sledujú všetky moje pohyby a pôjdem do basy. Raz, už asi pred dvoma rokmi som mal pocit, že ma niekto sleduje, ale potom to prešlo. Tiež som mal veľký stres vtedy. Neviem, či sa to objavuje kvôli veľkému stresu, ktorý prežívam, alebo je to choroba. Za psychiatrom som ešte nebol. Chcel by som Vás poprosiť o radu ako to riešiť. Výška 184cm, váha 95kg, 30 rokov. Vopred ďakujem pekne za radu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele