Téma: Měsíčkový olej - použití v těhotenstí 29X165/60

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2020-01-19 01:16:06, odpověď na #26464 ukázat v kontextu reset

MO+ ať aplikuje 1-1,5 ml klidně celé těhotenství nebo mnohem déle, protože má mnoho úžasných vlastností, včetně prevence nebo oddálení nejhorší choroby či dalších chorob, které mu EU zakázala na těchto stránkách jmenovat. Porod při dobrém mazání trvá obvykle kolem půlhodiny, vzácněji déle. Nejrychlejší byl za 5 minut, kdy si setra ani nestačila vzít rukavice a Lucinka dostala od ní na uvítanou nářez, protože byla klidná - tak to teď všem vrací, protože je ukrutně krásná, inteligentní a vládnoucí. Jediný, kdo ji má prokouklou, je její rázná mamina.
K masírování lze použít obvyklý pohlavní styk, protože chlapi to pod záminkou dodělávek obvykle požadují. Pokud se styk nekoná, tedy je vhodno pozdvihnout pánev nahoru a zašlapat za účelem rozetření chvilku jako na bicyklu.
Navíc dámy po 30 letech a dětech někdy nemají zájem o sex, protože to drhne, takže MO+ zachraňuje rodiny a ničí lůžkoviny, protože to nejde vyprat.
Maže se také všude tam, kde se zvětšuje jako prevence strií a zánětů, například prsa a miminem ožužlávané bradavky. Miminům zadek a někdy i tvář v prevenci odření při sání.

Pánům doporučuji 0,5-1 ml MO+ aplikovat do konečníku jako prevenci hemeroidů, problémů prostaty a nejhorší choroby konečníku a blízkého střeva.

Silke 2020-01-18 13:04:18 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane kořenáři prosím o radu jak používat měsíčkový olej v těhotenství pro usnadnění porodu. Dcera 29 let, 60 kg, 165 cm ve 20. týdnu těhotenství. Má si dcera aplikovat měsíčkový olej pomocí injekční stříkačky a násadce měsíčkový olej do prodních cest? Stačí to nebo je třeba porodní cesty nějak masírovat? Děkuji za odpověď.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele