Téma: Plynnatost s příšerným až smrtícím zápachem 65Y195/105

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2020-01-27 23:08:52, odpověď na #26477 ukázat v kontextu reset

Problém je v nesprávném složení střevní mikroflóry terapiemi zničené a zůstal tam typ rozkládající buňky sliznice a z odpadní síry kvasí na etylmerkaptan.
Před jídly asi 10-15 minut 2 lžičky 12K do decky vody tělní teploty. 3xD
Po jídlech JK 2 lžičky do 1 dcl vody 3xD + Biopron 2 tobolky a klidně zkoušejte i všechny možné konkurenční laktobacily, aby si tělo vybralo.
S jídly OKHI 1 lžíce.
Na noc 2-3 lžíce Sanogel mixovat do 2 dcl vody, pak do toho přidat 1 lžička NK + 1 lžíce Carbofit + B komlex forte.
Mimo jídla MEK + HK 2+2 lžičky do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla + 20 kapek PT. Po srovnání potíží PT vynechat a pokračovat ještě půl roku.
Nebrat pečivo a bílou mouku už vůbec ne. Cukr a pod. také ne.

děda Jeřábek 2020-01-23 08:12:52 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, prosím o následující radu:

Dnes je mi 65 let, 195 cm, 105 kg. V r. 2016 jsem prodělal v důsledku lynfomu (dtto p. K.Got) pravostrannou hemikolektomii, následně chemoterapii včetně vyskokodávkové, transplantaci kmenových buněk, a žiju. Dva roky po skončení léčby jsem se potýkal střídavě s průjmem a zácpou. Když se konečně peristaltika upravila, nastal nynější problém: Plynnatost s mimořádně odporným zápachem. Životosprávu mám obvyklou v dnešní době, jím 3x denně, vše co mi přichystají, rád si dám odpoledne pivko, občas i panáčka. Jiné problémy nemám. Denně trávím min. 3 hodiny venku s pohybem (pes, zahrádka), v létě celý den.
Obtíže jsem si porvé uvědomil v létě na oslavě narozenin, kdy jsem v otevřené pergole na zahradě v přítomnosti příbuzných neudržel tlak a "ušlo mi". Nedovedete si představit co se pak dělo. Začal jsem pátrat po příčinách a nápravě, ovšem po půl roce zcela bezvýsledně. Renomovaní zdravotníci se semnou loučili slovy typu...co chcete, máte zkrácené střevo... . Nepomohly léky, kapky, laktobacily, jogurty, nic.

Už jsem se smířil s tím, že s plynnatostí asi bu muset žít dále, ale prosím, dá se něco dělat s tím zápachem?

Děda Jeřábek

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele