Téma: Hlasy v hlavě 59XM/87

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2020-02-02 00:04:21, odpověď na #26520 ukázat v kontextu reset

Dobře, že jste napsala. Hlasy v hlavě jsou obvykle diagnostikovány a léčeny jako schizofrenie. Osobně si myslím, že se jedná o hypoxií nepropojené autonomní oblasti mozku. Proto vždy doporučuji pro obnovu kompaktibility mozku BK + IQK mimo jídla a pro detoxikaci odpadů játry některou ostropestřecovou kaši a JK kolem jídel,. A také pro zajištění kyslíku nejen pro mozek, ale i pro játra Sif6, a rozblokování páteře zadbalon. Určitě jsem zmínil i ještěrčí dech. A vyprsit se kvůli blokádám krční páteře.
Vzhledem k silnému uvolňování deponovaných játry nezdetoxikovaných odpadů, které při nedostatku kyslíku játra ve vaší věkové a váhové kategorii nestači dostatečně rychle eliminovat, může být reakcí na plné dávkování doporučené kůry snaha organizmu se zbavit uvolněných odpadů pokožkou. V takovém případě doporučuji na několik dnů kůru přerušit, nechat jen dýchání a cvičení. Potom najíždět na kůru znovu a s polovičními nebo třetinovými dávkami a pomalu dávkování upravit na doporučené.

boneka 2020-02-01 12:29:43 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane DK.Byla jsem u Vás minulý týden v osobní poradně.Žena 59,82kg,133/76,tep 87.Užívám všechny Vaše doplńky dle Vašeho doporučení.Zatím jsem všechny doplňky snášela dobře.Poslední dny ale čůrám jako koroptvička a to opravdu často . Začalo mě pálit celé tělo a to hlavně včera v podvečer včetně močového měchýře.Nějak se mi to nezdá,že by to bylo po Vašich doplňcích ale radši se ptám.Hlas v uchu mě nabádá,abych Vaše dopňky nebrala,tvrdí,že musí být u toho když Vaše doplňky beru.Vychechtává se mi do ucha,doporučuje mi ještě vaši MEDVĚDICOVOU SMĚS.Vypráví mi o nějakých spinálních jednotkách o tom ,že si musím zažít to jsem si kdysi DÁVNO zažila.ÚDAJNĚ PRÝ,ABY SI TEN HLAS ZJISTIL JESTLI JE TO PRAVDA,PROTOŽE MI TO NEVĚŘÍ.VYHROŽUJE MI ABYCH NECHODILA NA PLES,NIC NEPLATILA A PODOBNÉ JINÉ BLBOSTI. POD POHRŮŽKOU PÁLENÍ,TŘEPANÍ NOHOU ATD.NERADA VÁS OBTĚŽUJU,ALE NEDALO MI TO...VÁM NENAPSAT.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele