Téma: Bolesti kloubů, otoky, zvýšená kys. močová, zničená játra z léků, alergie, únava 43Y180/115

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2020-03-14 02:07:08, odpověď na #26681 ukázat v kontextu reset

V první řadě ja na vině vaše soustředění na práci a z té příčiny zanedbané dýchání a z toho překyselení a neschopnost detoxikovat nejen kys. močovou.
Sif6 co hodinu 5-10 minut a jinak co nejvíc ještěrčí dech.
JK 2 lžičky do decky pití 3xD po jídlech a s jídly OKT nebo v nich.
Na noc Sanogel 2-3 lžíce mixovat do 2 dcl vody + HK 2 lžičky + B komplex forte + Panthenol 3 tobolky.
Zadbalon 3xD minutu.
Na bolavé klouby mazat K8 a na noc obklad z MO+.
Nejíst cukr, bílou mouku, med a silně kořeněné věci. Při nepřekonatelné chuti na sladké = 20 minut lehnout a spát. Na spaní vždy černý kulich až po bradu nebo alespoň po ústa.
A někdy za 2-4 měsíce se objevte v osobní poradně, zdá se mi, že jste citlivý a už jste si toho odtrpěl dost. Mrkněte na video meditace se zrcadlem.

Leszek 2020-03-12 15:03:43 ukázat v kontextu reset

Přejí hezký den, jsem muž ve věku 43 let, měřím 180 cm a vážím 115 kg. Můj problém spočívá v častých otocích kloubu a bolestech kloubu. Chronicky mám zvýšenou kyselinu močovou kolem 6.5 a problém je, že na veškeré prášky typu Alopurinol či Milurit mám alergii, tudíž krom diety nemám jak hladinu kyseliny močové snižit a moc se mi to nedaří. V mládi jsem trpěl juvilejiní artritidou a již od 5 let do mě cpali permanentně a preventivně různé prášky proti bolesti typu Brufen a td. Pravidelně docházím na revmatologii ale tam mi nic krom zvýšené kyseliny močové nenašli. Před cca 2 roky jsem skončil v nemocnici se sepsi, měl jsem v té době hrozně otekle kolena plné výpotku a bolesti břicha, příčinu sepse nikdy nenašli, ve výpotku z kolene jsem měl přítomnou bakterii ecoli která běžně žije ve střevech. Diagnistikovali mi proktokolitidu a chronický zánět jícnu. Doktorka na gastru mi řekla, že ty bolesti kloubu můžou být i od toho. Bohužel velkým množstvím tabletek co do mě cpali mám i zničená játra. Tabletky všeobecně špatně snáším a mám krom alergii na pyly ještě alergii na mléčnou bílkovinu a trochu vajíčka. Pravidelně beru tabletky na vysoký tlak Prestarium Neo Combi, na jícen a pálení žahy Helicid. Pociťují neustálou únavu a to mi také komplikuje dost život. Vedu truhlářskou dílnu a tak pracují jak rukama tak dost i u počitače. Prosím poraďte jak by se to dalo řešit, děkují

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele