Téma: Bolest hlavy úporná při nachlazení, větru, klimatizaci 56X170/86

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2020-03-23 23:24:08, odpověď na #26693 ukázat v kontextu reset

Příčina je asi dost jednoduchá:
Ofouknuté vazivo a svaly šíje se zchladnou, tím ustává kapilární tok a metabolity se hromadí ve tkáni, která přiskřinuje odstupující nervy od míchy a výsledek je vámi věrohodně popsán.
Šíji mazat K8 a MO+ směrem k hlavě. Kdyby se to opakovalo,, tak nejdřív VXK pro vyloučení otokové vody kapilárním systémem.
Odlehčit krk vyprsením se.
Zateplit lokalitu.
Cvičit s krkem viz moje video.
K pití BK + ROK 2+1 lžčka do 2 dcl vody 4xD.
JK + lžička do decky pití po jídlech
OKL 1/2 lžíce s jícly či v nich.
Sif6 4xD 10-30 min a v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech.

Keram 2020-03-19 13:58:20 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový. Obrací se na Vás žena 56 let, 170 cm a 86 kg. Sedavé zaměstnání. Mám bolest hlavy, která se objevuje při nachlazení, větru či klimatizaci. Z vyšetření u lékaře žádné bakteriální výsledky nebyly pozitivní. Bylo mi řečeno, že je vše alergického původu. Nastíním situaci: Projdu se třeba ve dne v teplém nebo studeném /s čepicí / počasí s větrem, nekýchám, nekašlu. Jdu spát a v noci mne vzbudí úporná bolest hlavy. Je mi od toho až špatně. Hlavu mám na prasknutí, jak kdybych měla migrénu, je mi na zvracení. K tomu mi intenzivně šumí v uších a dělá mi problém sluneční svit, nemohu pořádně se dívat do ostrého denního světla. Bolest koluje do různých míst v hlavě. Snažím se nahřívat a prokapávám nos. Spím v čepici. Na alergologii jsem byla testována pozitivně na trávy. Toho jsem si vědoma, že v létě mívám alergickou rýmu, ale teď si nedokážu zdůvodnit proč mám takové problémy. Trvá to již dva roky. Vždycky se bolest hlavy trochu zklidní, ale jako by číhala za rokem a čekala na svoji příležitost. Mě napadl ještě skrytý meningokok, ale jak ho prokázat ? Výtěr z nosu mi byl letos udělán, bez nálezu. Před pár lety jsem měla intenzivní bolesti svalů a kloubů, zvláštně mi zhnědla kůže , bolela mě páteř a blokovaly se mi svaly krční i bederní. Prosím, poraďte mi co užívat nebo jak postupovat, abych se dopátrala a zbavila problémů. V případě potřeby bych se objednala k Vám na konzultaci, i když není dobrá doba na cesty. Děkuji za odpověď a přeji hezké a zdravé dny.Dagmar

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele