Téma: Česnekový preparát na vyčistění cév a plic po embolii - domácí výroba

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2020-04-11 04:09:17, odpověď na #26740 ukázat v kontextu reset

Použijte slivovici, jinak se to chemicky pokazí.
Většinou se takové přípravky berou po troškách, takže by to nemělo být až tak nebezpečné.
Máte bohužel pravdu, že varem zničíte téměř všechen aliicin a polovinu vitamínu C.
Udělejte to za studena a je naděje, že užíváním 20-30 kapek 3xD způsobíte vyčištění cév, normalizaci krevního tlaku, příchod zdraví a odchod všech účastníků vaší domácnosti včetně nejbližších sousedů, kteří se budou mylně domnívat, že se rozkádáte. Jako bonus bude i nákup v liduprázdném megamarketu, jen se nikoho neptejte na zboží bez roušky, protože by padnul dřív než byste se dočkal odpovědi (padne až potom). A nedej bóže, že byste si v tom rozmixoval ještě cibuli... To by k vám mohl přijít jen Chuck Noris.

Česneček 2020-04-09 09:53:47 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový,
potřeboval bych po embolii něco na vyčištění cév a plic. Důležité bude asi detoxikovat játra a dodat buňkám kyslík, ale přemýšlím nad receptem, který zahrnuje rozmixování pár kusů citronu + pár paliček česneku + litru vody. To celé nechat přejít varem, či chvilku povařit, jak se píše různě na internetu.

Vy máte, pokud se nepletu, chemické základy. Vrtá mi hlavou, jestli v citronu i česneku zůstanou po převaření zdravé látky. U česneku vzniká mechanickým narušením allicin, který je nejúčinější asi tak po 5 - 10 minutách (?) a rychle vyprchává. Zbude z něj v takovém lektvaru ještě něco? Notabene jsem četl, že by neměl přijít ani do styku s kovovým nožy u mixéru, ale jen keramikou a podobně. Jestli celkově, co se týká všech bylinek a potravin, je lepší se kovu vyhnout?

Moc by mě zajímal Váš názor, děkuji a s pozdravem.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele