Téma: Červenání, pleť nevyživená s uhry, akné, nafouklé břicho tvrdé, velké, kulaté 19X158/67

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2020-04-24 00:56:53, odpověď na #26779 ukázat v kontextu reset

1. Při stresu dochází k několika specifickým úkazům. Prvním je přidušení od zanedbaného dýchání. V důsledku hypoxie dochází k překyselení. Tedy psychický i chemický stres. Stresové hormony odkrvují všechny orgány od pánve po srdce ve prospěch mozku a svaloviny, tedy periferie. Překyselení rozšiřuje kapiláry a přebytek krve je vyplňuje... ve vašem případě trochu víc. Je to chyba, kterou stačí rozdýchat. Ještěrčí dech a sif6 co nejvíc. Při nedostatku kyslíku totiž vaše tělo nemetabolizuje tuk.
2. Nadváha vám sice stlačuje bederku do hyperlordózy, a tím přiskřinuje odstupující nervy od míchy, ale to ve vaší věkové skupině nebývá zásadním důvodem k vydojení střev, možná k mírnému rozšíření. Takže povolená svalovina břicha pravděpodobně pozicí těla v mírném předklonu, kdy celou váhu drží vzpřimovače trupu a tím zároveň bortí bederku. Začněte každý druhý den poklusávat večer pokaždé o chvíli déle až se dostanete na 2-3 hodiny... ale to už bude běh a úplně jiná figura. Na vlastní oči jsem viděl klientku s 155/72 po roce 155/49. Večer již nejedla, jen pila.
3. Na akné je efektivní několikrát denně tamponovat REK a k pití na noc také.

Aurora 2020-04-23 21:49:17 ukázat v kontextu reset

Žena, 19 let, 67 kg, 158 cm, studentka připravující se na maturitu, málo pohybu

Dobrý den, pane Nový. Měla bych na Vás dva dotazy. Mám dlouhodobý problém s červenáním v obličeji. Cervenam samovolně i při napjatych situacích. Celkove se stydím za svůj obličej - pro nekvalitní pleť, jakoby nevyzivenou, s uhry a poslední dobou se mi na ni vyskytuje i akné. Můj obličej mi způsobuje duševní nepohodu a na druhou stranu si myslím, ze mi prave obličej promítá duševní stav.

Druhy dotaz se týká nafoukleho břicha. Mám ho tvrdé, pevné, velke, kulaté - jako bych byla těhotná (již par let). Jeden astrolog o mne řekl, ze mám velmi špatna, zanesena střeva a žaludek. I to se očividně projevuje na mem psychickému stavu a pleti. Mohl byste mi prosím poradit? Děkuji a přeji krásný večer!

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele