Téma: Ekzém na rukou, podkolení, krku, zádech svědící 5X110/17

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2020-06-07 22:43:15, odpověď na #26861 ukázat v kontextu reset

Podle mého vhledu je to problém nedobře pracujících jater.
Orákulum doporučuje omývat lokalitu Mýdlem DK a tence mazat RM-BS. V místě podráždění bych své dítě tamponoval RK-S, a kde to nesvědí, jen mokvá, RK. Moje dítě č. 2 to mělo kdysi také a při aplikaci strašně řvalo asi minutu, něž se to zklidnilo. Pakliže to budete chtít na malém kousku vyzkoušet, tak to bude chtít duševní přípravu všech účastníků i sousedů. Zklidnění se u nás dostavilo asi za 3-5 minut. Odpor k Dubovkám pominul až po třicítce. Třísloviny Dubovek podle mých zkušeností zatahují ránu a líh dezinfikuje, nicméně začínejte pomalu, aby stres situaci s játry ještě více nezhoršil.
OKHI 1-2 lžičky 3xD, obvykle s jídly. Lze dochutit medem.
GH 2 lžičky do půldecky vody a pít mimo jídla 3xD.
Po jídlech do trochy vody 17 kapek JK. Kdyby to nechtěla, tedy přidat lahodný GH nebo špetku vit.C100.
Je nutno pro mozek i játra zajistit kyslík. Zkuste 4xD dýchání Sif4 asi 4 minuty, později i déle. A co nejvíc tančit, běhat, zlobit, aby se zadýchala. PC, TV, mobil to asi zhorší přidušením.
Vyloučit cukr, bílou mouku, ostrá a těžká jídla.
Ještě mám pocit blokád v oblasti hrudní páteře, ale to asi až někdy osobně.

P.J. 2020-06-07 18:37:04 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
dítě, dcera, 5 a půl roku (110 cm, 17 kg) od dvou měsíců ekzém, jednou do roka i na několik týdnů zmizí (důvod znovuobjevení nevypozorován), nyní již několik měsíců velmi obtížná fáze - škrábe se až do krve (zejména zápěstí, ruce, podkolení, ale i krk, záda někdy obličej) hlavně před spaním a během noci. Kožní lékaři řeší pouze následek - předepisují nejrůznější masti, ale nic nepomáhá. Prosím poraďte, co a kde je špatně?

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele