Téma: Žaludek, reflux, a hromada jiného 48X/160/60

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2020-06-30 07:58:50, odpověď na #26946 ukázat v kontextu reset

Nacítil jsem opravdu zásobu problémů pro celou vesnici, ale první se ukazuje nedostatek kyslíku ve tkáních, protože jak se soustředíte na cokoliv, tak úplně zapomínáte dýchat, což vede k výronu stresových hormonů, tím k odkrvení trávení a jeho špatnou funkci. Stres tlumený nikotinem navíc zhoršil jaterní detoxikaci...
12K + JK 3+2 ml do 1-1,5 dcl vody a pít po jídlech 3xD
OKT 1/2 lžíce 3xD s jídly
Sif6 a dýchat co hodinu tělesného klidu alespoň 7 minut; v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech (viz video)
Mimo jídla HK + BK 3+4 ml do 2 dcl vody a pít 3-4xD mimo jídla + Q10P + L+Complex 2 tobolky + Ženšen
Šíji od lopatek po lebku masírujte K8 a hned potom MO+, pak zateplit. Noste hlavu ve fyziologické pozici a ne jako Spejbl. Vyprste se!
Zadbalon 2xD minutu.

evka23 2020-06-29 21:19:23 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový, chtěla bych Vás poprosit o pomoc při mých zdravotních problémech zvláště v nynější době( přes měsíc )mě trápí divná chuť v puse., nechuť k jídlu a večer při ležení odstříhávání, někdy pálení žaludek, krk. Cca před 15 lety jsem měla nevolnosti pálení žáhy byl zjištěn reflux nedomykavost jícnové záklopky po čase to bylo v pořádku. Zároveň k nynějšímu problémů mi stále praská koutek. Někdy se mi nahromadí jakoby vzduch v žaludku, ale nejde to ven a je mi z toho nevolno. Také bolesti zad bedra a krční páteř často brnění pravé strany těla, hlavně ruka.Také migréna, opary v nose, kopřivka při niž, když si nevezmu lék analergin cítím vnitřní neklid a svědění kůže. Také bolest pravé kyčle, mastící se vlasy i pleť a červená znaménka v horní polovině těla, které stále přibývají. Věk 48 let, výška 160, váha 60. Zaměstnání kosmetička, sedavé. Tep 66. Kouření cca 2 a 1/2 roku 5-8 denně. Nyní jsem přestala cca přes měsíc. Předem moc děkuji za odpověď.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele