Téma: Svědivá necitlivá modřina 58X170/68

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2020-07-02 00:12:35, odpověď na #26954 ukázat v kontextu reset

Obávám se, že tato se prezentuje plíseň... ale může být dodána od hmyza, podobně jako borélie. A řešení bude podobné.
Lokalitu mazat 2xD MO+ a RK-S jen v zoufalém případě, protože svědění způsobují kyselé zplodiny onoho mikroagens. Kdyby to Dubovky Svědivky zvládly, tak už je to pryč. Bohužel se dovnitř až tak nedostanou a jako obklad se Svědivky dát nesmí, jen RK základní nebo RK-ZP.
BK + SK + LIK 2+2+2 lžičky do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla + tabletu jedlé sody + vitC1000 + L+Complex 4 tpobolky (také koukám na automatické psaní)
OKHI 1/2-1 lžíce 3-2xD s jídly a po nich JK 2 lžičky do 1 dcl vody 3xD.
Sif 6 a dýchat 4xD 10-30 minut a v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech...
BEN7 - viz moje přednáška na youtubu
Podle mě by osobní návštěva za měsíc byla dosti vhodná.

benis 2020-07-01 22:12:52 ukázat v kontextu reset

58 letá ž., 170 cm/68 kg, aktivní. Cca před rokem se mi objevilo svědění v ohraničeném místě na zádech pod lopatkou, hned vedle páteře. Nevěnovala jsem tomu pozornost /podrbala, nechala být/. V místě svědění se však cca před 2 měsíci objevila modrá skvrna -velikosti koruny. Na svědění denně vtíráme Vaše svědivky, ale:! Místo kolem skvrny je necitlivé! jakoby opíchnuté umrtvující injekci. Při válení na zadbolonu cítím kolem zvláštní tlaky a chlad. Poté mi jde zváštní mravenčení od tohoto místa směrem ke krční páteři. S páteří nemám aktuální problém. Cvičím jógu. Kožní se z cca metru podívala, napsala kortikoidovou mast proti svědění a nic to prý není. Tu jsem raději ani nevyzvedla. Tmavý flek /jako modřina, která svědí, tlačí a ne-citlivost na dotek mě znepokojují. Děkuji odpověď

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele