Téma: Nafukování hrudníku po jídle, pocit těžkosti 42X158/49

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2020-09-15 14:00:35, odpověď na #27221 ukázat v kontextu reset

Tvorbu slin podporuje 12K 1-2 lžičky do 1-1,5 dcl vody tělní teploty asi 10 minut před jídly a pomalu vypít.
Mimo jídla pít BK + LIK 1+1+1 lžička do 1,5-2 dcl vody 4xD + Q10P + Ženšen
Zadbalon 4xD minutu. Večer plus ZLZ
Sif6 a pilně dýchat 4xD 10 minut a v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech
Vyprsit se a narovnat krk

jituka77 2020-09-14 14:24:55 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, čím by se dala podpořit tvorba slin. Již několik let mě trápí trávící potíže, kdy mám pocit, že se mi jídlo již v horní části traktu netráví správně, nafukuje se mi hrudník, je mi velmi těžko po každém jídle, v ústech mám podivné pachutě (veškerá vyšetření - endoskopie, kolonoskopie, ct, manometrie jícnu atd - bez nálezu - pouze malý divertikl v žaludku). Připadá mi, že nemám správné trávicí enzymy již ve slinách, nebo jich mám málo...
Jsem žena, 42 let, 158 cm, 49 kg, nekuřák. Zaměstnání z poloviny sedavé, administrativní občas stresové.

Moc Vám předem děkuji za odpověď

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele