Téma: Zlatý stafylokok v kosti za uchem 30X173/73

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2020-10-04 02:14:24, odpověď na #27288 ukázat v kontextu reset

Orákulum mi napovídá, že:
Na AU stafylokoka jsem vymyslel LIK, ale to je nutno s citem, abyste nepřestala kojit. V tom případě to kompenzovat GGK + VK....= LIK 2-3 lžičky do 2 dcl vody + GGK + VK 1+1 lžička a pít 4xD mimo jídla + vitC1000 + 2 tobolky GY.
S jídly OKHI 1 lžíce 3xD a po nich JK + MYK 2+3 lžičky do decky vody.
Sif 6 a dýchat 4xD 20 i víc minut. V ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech.
Do krku bych si sám aplikoval z rozprašovače 10-20 RK-SE a do nosu podle citu po duševní přípravě na nejhorší asi 6xD. Do ucha 2 kapky několikrát denně podle citu... pokud to nebude pálit, tedy MO+ 2 kapky.
Na noc hlavu zateplit černým kulichem až po bradu.
Hlavu nosit jako dáma. Tlustá čelenka by se hodila...

Klara Celarova 2020-10-03 21:12:45 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

už od 13. let (nyní mi je 30) trpím chronickým zánětem ucha, zánět se drží v tzv. trepanační dutině, která se vytvořila při operaci středouší. Mám tam obnaženou kost bez kůže. Prodělala jsem celkem 3 operace, po té poslední mi zjistili tuberkulózu v kosti za uchem, ta byla již před více než 10 lety přeléčena. Pořád mě ale trápí záněty toho ucha, při každém výtěru je přítomný zlatý stafylokok.

Teď aktuálně se hnisavého zánětu nemůžu zbavit v kuse už 10 měsíců. Vystřídala jsem více jak 5 různých druhů atb. kapek (kapu přímo do ucha), i atb. celková a nic nezabralo. Zlatého stafylokoka mi zjistili i z výtěru nosu a krku. Na ORL už si s tím neví rady a dávají mi jen další a další atb. kapky, které nezabírají a na únor mám naplánovanou operaci ucha s cílem vyčištění oné trepanační dutiny a opětovným pokusem o potažení kosti kůží, úspěšnost uchycení je ale malá. Mohl byste mi prosím doporučit nějakou léčbu?

Jsem žena, měřím 173 cm, vážím 73 kg, v současné době na mateřské dovolené s 8 měsíčním synem, kterého ještě kojím.

Předem moc děkuji za Váš čas a ochotu!

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele