Téma: Záněty močových cest chronické 36X163/55

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2020-11-03 13:17:58, odpověď na #27373 ukázat v kontextu reset

LPPK 1 lžíce do dvoudecky vody 5-3xD + 1-2 tablety jedlé sody ke každé porci by mělo kontaktně zabít hydrochinonem bakterie na povrchu sliznic urologického traktu a v močovém kalu z odlitků na dně měchýře. Bohužel ne hlouběji ve tkáni. Tomu lze napomoci přídavkem asi 3 ml LIK na porci pro zesílení protibakteriální imunity ovšem jako celku.
Bere se to mimo jídla, aby se to rychleji dostalo do velkého oběhu.
Mimo to jako servisní dlouhodobou směs doporučuji LVK + MYK 3+2 ml do 2 dcl vody 3xD také mimo jídla a od LPPK asi 3/4 hodiny. K tomu Q10P + 2 tobolky GY. (Koncentráty lze alternovat UK, RAK, ULK).
Myslím, že by prospělo co hodinu tělesného klidu 10-20 houpavých polodřepů a večer cvičení viz youtube Večerní cvičení dědka..., aby se nevracela studená krev od noh a nestahovala kapiláry orgánů pánevního dna. Na noc doporučuji aplikovat do pochvy 1 ml MO+ (násadec + inj.2 ml),od čehož očekávám zlepšení lokální lymfy a prevenci ženských potíží. PS: V době menzes nebádejte v sedě... jen stát nebo ležet.
Další věci pro vaši podporu jsou 4xD 5-30 minut Sif6 a v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech.
BEN7 na ruku, nohu nebo krk.
OKHI 3xD 1 lžíce s jídly a po jídlech JK 2 ml do decky pití.
Zadbalon 3xD miniutu...

JJP 2020-11-03 12:23:36 ukázat v kontextu reset

Dobry den, jsem zena, 36 let, 163 cm, 55 kg. Povolani vedec, nekourim, alkohol a kava vyjimecne, zdrava strava, tep 75. Rok a pul mam opakovane zanety mocovych cest, pokazde jiny nalez v moci (E. coli, S.agalactiae, Kl. variicola, nyni opet E.coli). Nikdy drive jsem tim netrpela, zivotni styl se nezmenil. Poprve pri akutnich problemech jsem brala atb, ale pak jsem presla na vase bylinky (medvedice, vrbovka, tymian atd), ale zanet presel do chronickeho stavu - neakutni, opakujici se problemy, ale po cca 10 mesicich tam byl nalez - bakterie v moci, chronicky zanet mocoveho mechyre, brala jsem atb. Nyni opet navrat problemu, v moci E.coli a recept na atb. Poradte prosim co delat a uzivat aby se zanety nevracely. Dekuji moc.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele