Téma: Žravost, bez pocitu nasycení 29X170/60

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2020-11-05 03:51:23, odpověď na #27385 ukázat v kontextu reset

Ta žravost je od hypoglykémie při přidušení, kdy CNS požaduje kyslík, ale nedostane ho, stresuje se a dělá přesně to, co popisujete. Také to odpovídá zatučnělým játrům.
Popisované užívání je správně. Přidejte ještě MYK 1-2 lžičky mimo jídla. A kdyby se objevila bolest hlavy.. RIK 1-2 lžičky do decky vody několikrát denně dle potřeby.
A hlavně se naučte dýchat ... Sif6 4xD 10-30 minut a v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech!!!
Po jídlech JK 3 ml do decky vody a s jídly OKH 1/2 lžíce 3xD.

Bar68.ca 2020-11-03 23:28:41 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
mám několik problémů - hučí mi v hlavě/uších, v odpoledních hodinách cítím takový zvláštní tlak v hlavě, k tomu obrovskou nesoustředěnost, jakoby nutkání si dát něco sladkého nebo alkohol. Když si dám tu sladkost nebo alkohol, tak jsem úplně spokojený člověk, dokonce i to hučení se mi zeslabuje, když se pořádně najím. Problém je v tom, že tloustnu a to nechci. Když držím dietu a sladké ani alkohol si nedám, tak se cítím úplně pod psa (bolí mě hlava, mám špatnou náladu, jsem šíleně vynervovaná). Nechápu, proč se cítím psychicky i fyzicky tak hrozně, když omezím svou žravost. Když se pořádně NEnajím, tak jsem nepříjemná, protivná a nespím. Naopak když se dobře napapám, tak mě netrápí vůbec nic, jsem vyklidněná a spím jak mimino. Obecně jsem strašně žravá, nemám nikdy pocit nasycení. Kdyby jste mi třeba poradil at po 17 h nejím, tak bych absolutně nebyla schopna to vydržet, asi by mi vybouchla hlava nebo bych se zbláznila a hlavně by mi ještě víc hučelo v hlavě.
Cvičím podle vašeho videa krční páteř + moje cviky, cca 3x denně 10 minut. Válím se na zadbalonu, věším se na tyči, ohýbám se na gymnastickém míči, chodím 2x týdně na jogu. Měla jsem od vás jednou 200 ml BK, MK, JK, 12K a ted mám sedmikráskovou.
Jsem na mateřské 170 cm, 80 kg, 29 let

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele