Téma: Dubovky - použití

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2020-11-08 23:13:53, odpověď na #27398 ukázat v kontextu reset

Dubové kapdky po rozředění téměř nemají účinek. Doporučuji z rozprašovače 10-30xD do dutiny ústní a sám jsem vydržel až 6xD i do nosu. RK-SE jsou podle mého názoru na C19 nejlepší. V Hlásání ze 13.10. 2020 jste se mohla dočíst:F) Zase přichází obvyklý čas podzimních nachlazení, kašlů, c19 a podobných retroviróz, letos vylepšený domácím vězením v maskách, bez zpěvu a chlastati se na veřejnosti také nesmí, takže nezbývá než využít akci na dědkovice 2 za cenu 1, která končí v prosinci, tak myslete na předzásobení se i na jaro, kdy bude nejhůř, protože po Novém roce už nebudou...:
1. Když vám nic ještě není:
Dubové kapky s hlívou RK-V (Hlívovky(R)) s rozprašovačem stříknout 2-20xD preventivně do dutiny ústní nebo hrdinové až 4xD totéž do nosu jako bombu čenichovku.
K pití Šalvějovou směs LPK 1-3 lžičky ve 2 dcl vody 1-4xD denně a lze to vylepšit přídavkem 1/4 lžičky práškového vitamínu C (vit C100). https://www.novysro.cz/bylinkove-koncentraty-dedka-korenare-k1.html
Ostropestřecová kaše s hlívou OKHI 1-3xD 1/2-2 lžíce při jídlech. https://www.novysro.cz/bylinne-kase-dedka-korenare-k74.html
2. Začátek infekce
Vyměnit Hlívovky RK-V za nejsilnější Dubové kapky Dubovky(R) Speciální edice RK-SE.
K Šalvějové směsi přidat Tymiánovou směs TK 2-4 lžičky 4xD.
3. Kašel:
Místo Šalvějové směsi LPK použít Diviznovou směs PK 2-5 lžiček do kombinace s Tymiánovou směsí TK. Pokud je úporný, použít místo Diviznové směsi PK dynamičtější Podbělovou směs POK 2-4 lžičky na porci, nebo je zkombinovat.
Pro tvorbu protilátek a lymfu v plicích a střevech při kašli lze posílit užívání 1/2-1 lžíce 1-3xD Měsíčkového oleje MO+ (Lymfolej(R)) a zapít předchozím čajem. PK, TK, POK.
S MO+ lze také pro vstřebání pokožkou masírovat záda směrem k hlavě a mazat hrudník směrem do podpaží. Také mazat bolící klouby.
4. Horečka:
K Tymiánové směsi TK místo části kašlacích směsí PK a POK přidat Lipovou směs PPK 2-4 lžičky a 1-2 lžíce Glukopuru (hroznového cukru) jako palivo šetřící játra.
Při teplotě přes 38,5°C je vhodné na velkém tamponu nebo vatové vložce vtírat do pokožky celého těla Pleťovou vodu levandulovou PVL.
Při horečkách a kašli je nezbytné játrům přidat kyslík. Do teploty do 38°C postačí Sifon 6 (pytlík zhruba 10-15% dýchaného objemu nebo obvykle asi 2 dcl) každou půlhodinu alespoň 3 minuty. (Novinka: do sifonové vody přidat 1 lžičku Dubovek a 2 Šalvějové směsi LPK.)
Při vyšších horečkách je nutné přidechovat z maskočumáku 1-2 l/min kyslíku (90%) z koncentrátoru vždy, když člověk leží.
5. Dezinfekce:
Všechny klony Dubových kapek fungují i jako dezinfekce. https://www.novysro.cz/dubovky-dubove-kapky-dedka-korenare-k69.html
6. Po absolvování c19 jako minimum:
TK + ROK + GH 1+2 lžičky + 1 lžíce do 2 dcl vody a pít 4-6xD mimo jídla, lze přichutit vitC100.
OKHI 1 lžíce s jídly 3xD a po jídlech JK 3 ml do decky vody.
BEN7.
 

jajabre 2020-11-06 14:04:33 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, žena 42,164, 58kg. chtěla jsem použít RKse, které jsem si u vás koupila, na stříkání do krku. Mám covid a zvětšenou mandli - uzlinu. Trochu mě zarazilo, že nejsou kapky s rozprašovačem a vlastně jsem z pokynů na krabičce nepochopila, jestli se na to striknuti použijí neredene. Naredila jsem je 1/2 lžičky na 100 ml do rozprasovace na kytky a stříkala pořád celý den, ale žádné zlepšení se nedostavilo. Ješte mám jeden dotaz, dají se použít duhovky i vnitřně? Děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele