Téma: Střevní potíže dlouhodobé, související akné, angíny, záněty moč. měchýře, ms potíže, studené nohy a stres 42X165/55

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2020-12-26 23:46:10, odpověď na #27562 ukázat v kontextu reset

Průjmy a nadýmání jsou kombinací špatného střevního mikrobiomu a špatného vstřebávání kvasných plynů. Atrofie střevní stěny je zřejmě v důsledku odkrvení vlivem katecholaminů, stresových hormonů vyroněných v důsledku psychovypětí a přidušení. Nedostatek kyslíku ve tkáních vede k silnému překyselování a zániku mikrochvěcích pohybů svalů udržujících teplotu.
Z pečiva asi již jakéhokoliv se budou tvořit nadýmavé plyny a z cukru či medu také. Blbé je, že i ze zeleniny, i když trochu méně. Kouřením situaci inprdelizujete.
GK + BK 3+3 ml do 2 dcl vody a pít 3-4xD mimo jídla, při krvácení přidat 2 lžičky RBK.
OKHI 1/2 lžíce 3xD s jídly a JK + 12K 1+1 lžička do decky pití po jídlech.
Na akné tamponovat REK a na noc mazat MOM-A tence, aby mohla pokožka dýchat.
Sif6 a dýchat 10-30 minut 4xD a v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech.
Zadbalon 2xD minutu.

Unakit 2020-12-24 15:13:41 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, je mi 42 let, žena, 165cm,55kg. Celý život mám potíže se střevy, časté průjmy, nadýmání. Mívám období klidu, pak naopak zhoršení, pravidelně v prosinci vždy velké potíže bez zjevné příčiny. Před rokem jsem výrazně upravila životosprávu a snížila příjem cukrů, zařadila více zeleniny, vyřadila zcela bílé pečivo, pouze vlastní chléb atd. Přesto se potíže opět opakují. Trpím také na akné, při zhoršení střevních potíží se akné zhorší, což má určitě souvislost. Časté hnisave angíny (sláva Dubovkam!), časté záněty močového měchýře, bolestivá menstruace a celkově potíže s periodou - dlouhý nástup krvácení, někdy krvácení mimo cyklus. Dlouhá léta jsem užívala HA, před 4 lety vysazena, hormony již zcela odmítám. Neustále studené nohy, celkově jsem zimomřivá. Sedavé, stresující zaměstnání, celkově jsem dosti neklidné povahy, všechno příliš prožívám, pravidelný kuřák, 15 cigaret denně, poslední rok pouze iqos. Vyzkoušela jsem už mnoho alternativních diagnostik, především na bázi čínské medicíny, ale pravá příčina bohužel nenalezena. Budu opravdu vděčná za pomoc při nalezení jádra potíží a doporučení k nápravě.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele