Téma: Migréna, bolesti 43X172/68

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2020-12-30 22:55:43, odpověď na #27574 ukázat v kontextu reset

Ano, u kuřaček vašich parametrů jsou migrény mnohem častější a zvláště v době menzes nebo koukání se na monitor jako husa do flašky... předsunutou hlavou = vzadu se skřípe C1/2. Na kyslík je zase rozhodující C5/6.
Víkendové bolesti jsou fenoménem úbytku stresových katecholaminů v oběhu - pokud si uděláte na víkend psychovypětí a stres, nemusela by hlava bolet... Víc bychom si u vašeho případu mohli říci až osobně. Kouření výrazně nepravidelně ovlivňuje vše, co je řízeno nervy...
Na začátku jakékoliv bolesti hlavy je důležité se napít RIK 2 lžičky do 1,5 dcl vlažné vody, a lez to několikrát dle potřeby a citu zopakovat.. V polovině případů to zabere ihned. Pokud se člověk srovná i s krční páteří, nemusí se rozjet migréna.
Pravidelně doporučuji pít BK + IQK + MK 2+1+1 lžička do 2 dcl vody 4xD mimo jídla + Q10P + Ašvaganda.
Zadbalon 4xD minutu.
Sif6 4xD 10-30 minut podle technických možností. A v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech.
Kuřačky obvykle berou detoxikaci na lehkou váhu, tak jen poznamenávám, že OKAI a JK...
BEN7 dvojitý náramek na levé ruce nebo jednoduchý na krku. (viz moje video youtube)

Sonula 2020-12-29 21:31:39 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer, chtěla bych poradit anebo doporučit nějakou vaši směs na bolesti hlavy. Migrény mívám pravidelně o víkendu, bolesti hlavy častěji. Mám sedavé zaměstnání v kanceláři u počítače. Jsem kuřačka, 8 cigaret denně, kafe nepiju, pouze caro. Léky žádný neberu. Pouze na migrénu. Tyto stavy mívám asi 10 let..teď už častěji. Brýle zatím nenosím. Občas mě bolí záda a krční páteř.

žena 43 let, 172cm, 68 kg..děkuji

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele