Téma: Syndrom karpálního tunelu 31X162/62

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-01-13 00:56:53, odpověď na #27633 ukázat v kontextu reset

Osobně v poradně bych mohl porovnat vliv patologického postavení krčních obratlů a také jak vypadají šlachy v dlani, aby se dal určit podíl karpálu.
Lokalitu přechodu předloktí do dlaně mazat K8 a na noc obklad MO+ a zateplit.
Na spaní doporučuji fyziologickou pozici krční páteře, která je obvykle při spánku těžce podceněna. Udělám na to někdy video.
K pití MYK + BK 3+4 ml do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla.
S jídly OKH 1/2 lžíce a po jídlech JK 1 lžička do decky vody.
Vyprste se jako dáma a ne Spejbl. Zadbalon.

CeLenka 2021-01-12 09:18:47 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
jsem žena, je mi 31 let, výška 162 cm, váha 62 kg, tep 75, strava bez omezení. Jsem na rodičovské dovolené a dceru (stáří 20 měsíců) 4-5x denně kojím. Od prosince se mi začal postupně obnovovat cyklus.
Od října mi mrtví a brní ruce (hlavně pravá - jsem pravačka), problém se zhoršuje v noci, nejvíce od 4. hodiny ranní. Probudím se, ruce zcela mrtvé a při pohybu se rozbolí, až musím někdy vstát a rozhýbat, rozdýchat to. K ránu mám ruce oteklé, pravou sotva sevřu v pěst a přes den ruce už zčásti necítím a je těžké cokoli manuálně dělat. Zkoušela jsem již formy alt. léčby (Joalis, homeopatika, tradiční čínská medicína) a zatím bez zlepšení. Poslední týden se vše spíš zhoršuje a bolest cítím už v celém předloktí. Mohla bych Vás poprosit o radu? Děkuji mockrát!

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele