Téma: Výtok hnědý týden před menstruací 27X168/61

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-01-16 13:51:44, odpověď na #27654 ukázat v kontextu reset

Zdá se, že na vině je blokáda vpřed nesené krční páteře (C1/2), ovlivňující prokrvení hypothalamu, který nedává korektně vazopresin a tím spolu s ostatními hormony nastává takové rozšíření cév v děloze, že propouští nejen víc vody, ale i zřejmě krvinky nebo ze zde chladem zastavené krve kdy zhruba za 2 hodiny se starší krvinky rozpadají a jejich barevná cytoplazma prochází přes stěnu cév ven a difunduje s ostatní tkáňovou vodou ven do dělohy. Možná se na této hormonálně podmíněné difuzi podílí i toxiny plísní. Tento jev je ale zároveň v korelaci s produkcí oxitocinu, ale to se poraďte s nějakým lékařským biologem apod.
Na tom všem se podílí i mikrobiom střeva nepravidelně odkrvený katecholaminy ze stresu, psychovypětí a přidušení, a také střevní překyselení vlivem nedostatečně neutralizované natráveniny pankreatickým sekretem z neprokrvené slinivky. To zhoršuje detoxikaci hypoxickými játry a odpadky buněk se hromadí a organizmus hledá cesty, jak se i za těchto podmínek čistit.
GGK + VK 3+2 ml do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla.
JK 3 ml do decky vody po jídlech 3xD a s jídly či v nich OKHI 1/2 lžíce.
Zadbalon 3xD minutu.
Sif6 4xD 10-30 min a v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech.
Hlavu držte fyziologicky a podívejte se na video "Cvičení s krkem", alespoň první část.
Každou hodinu si udělejte 20 houpavých polodřepů, aby se protočila krev a přihřály nohy - doporučuji i s dětmi.
Do pochvy 2xD RK ředěné těsně před aplikací 1:4 destilkou (Celkem 5 ml) a na noc MO+ 1 ml (násadec a inj 5 ml skladem).
Nohy pilně zateplovat. Když stojíte podsazujte pánev. = Ne jako modelky vystrkující v hyperlordózách zadky.

Lucka184 2021-01-15 18:59:12 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
chtěla bych se vás zeptat, co si počít se světle hnědým výtokem v druhé fázi mens.cyklu (cca týden před menstruací). Poprvé jsem tyto potíže začala mít po přeléčení zánětu děl. hrdla antibiotiky (před rokem a půl). Následně to byla kvasinková infekce,u které mi chvíli trvalo, než jsem se jí zbavila. Teď to na infekci nevypadá, ale výtok se znovu objevuje.
Je mi 27 let, 168 cm, 61 kg, učitelka na 1. stupni ZŠ. Antikoncepci jsem brala zhruba od 18-22 let. Chvíli trvalo, než se cyklus upravil, ale obecně se od té doby menstruace o něco zkrátila. V následujícím roce bych si přála otěhotnět, proto jsem se na tohle ptala svého gynekologa, který mi doporučil užívat drmek na zlepšení hormonální rovnováhy, zatím však žádná změna. Pravidelně od vás užívám lichořeřišnici, občas dubové kapky (měla jsem teď ucpané dutiny a zlepšení je pozvolné). Co byste mi doporučil?
Moc děkuji za rady.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele