Téma: Psychika, nevysvětlitelné stavy, apatie, návaly strachu, panika, bušení srdce 38X169/104

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-01-23 16:19:34, odpověď na #27678 ukázat v kontextu reset

Je to celkem jednoduchá příčina - nedostatek kyslíku v CNS a v játrech. Proto také ta nadváha, protože pro metabolizaci tuku je potřeba 4x víc kyslíku než na ostatní živiny. Nadváha ji navíc bortí a kroutí páteř - blokuje nervy odstupující do míchy.
Sif6 a dýchat co hodinu tělesného klidu 5-10 minut nebo několikrát denně dýchat sif6 výrazně déle. V ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech.
Apatie přichází když se vyčerpají adrenalin a noradrenalin a jeden a na dopamin - mrtvého brouka. To je již tak přeplněná vlastními metabolity, že jí už nefunguje mozek, jen prodloužená mích a hypothalamus.
Takový případ je obvykle bezradný, protože člověk veškeré nepohodlné rady odmítá.
Zatím zkuste BK + SK + ROK 2+2+2 lžičky do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla.
Zrušte cukr, škrob, bílou mouku i většinu ostatních muk, přejděte na zeleninu a občas vývary. Pokud budou mít játra na detoxikaci o 30 kg menší figuru a s víc kyslíkem, tak to mohou už zvládnout.

Dvojka 2021-01-23 08:34:17 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, ráda bych požádala radu s diagnozou, jedná se o ženu věk 38 let, výška 169 cm, váha 104 kg. V posledních cca 10 dnech náhlá změna zejména psychického stavu, má pocity které popisuje jako náhlé naprosté uklidnění až apatii, která přechází v neovlivnitelný tok myšlenek, posléze návaly strachu až paniky, plačtivost. Někdy bušení srdce. Cca 2x zlepšení po jídle,částečně uleva na čerstvém vzduchu při hlubokémdýchání. Poslední cca 2 roky po návratu ze zaměstnání velká unava a potřeba spánku. Obavy z nadoru na mozku vedou k dalšímu strachu a panice. Dle OL se jedná o depresi, zatím však není výsledek léčby patrný.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele