Téma: Záněty močového měchýře, bolest, pálení, kyselý výtok, e-coli v moči 23X159/45

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-01-28 22:44:59, odpověď na #27697 ukázat v kontextu reset

Z vás bude brzo babka kořenářka z donucení
Do pochvy 1-4xD RK-ZP ředěné destilkou těsně před aplikací 1:4 (násadec a inj 5 ml skladem) a na noc ten MO+ rozmíchaný se Sanogelem 1:1, bude to sice hustější, ale násadcem by to mělo projít...
Po dobu močových projevů: LPPK 7-8 ml do 1,5 dcl vody a pít mimo jídla 6-3xD vždy s tabletou jedlé sody. Jakmile se to začne zlepšovat, ubírejte LPPK a přidávejte LVK + LIK asi lžičku od každého a vydržte to s tím asi 1-2 měsíce.
Sif6 a dýchat 4xD 5-20 minut a v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech.
Na levou ruku si dejte BEN7 jako dvouřadý náramek. (viz moje video)
Sif6 4xD 10-30 min a v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech.
Hlavu držte fyziologicky a podívejte se na video "Cvičení s krkem", alespoň první část.
Každou hodinu si udělejte 10-20 houpavých polodřepů, aby se protočila krev a přihřály nohy.
Nohy pilně zateplovat.
Zrušit bílou mouku, cukr, med. Přejít na vývary a zeleninu.

Luci_01 2021-01-28 13:27:43 ukázat v kontextu reset

žena, 23 let, 159 cm, 45 kg, 3 roky sedavé zaměstnání, práce u PC, administrativa, stresové zaměstnání. Cukr (ovoce) a bílou mouku konzumuji minimálně, nepiji alkohol, kávu ani sladké limonády.
Dobrý den, pane Nový, loni v květnu jsem dostala zánět moč. cest - léčeno maccmirorem. Po týdnu se zánět opět vrátil - nasazeny atb Ofloxin. 14 dnů byl klid, poté opět zánětlivé projevy - bolest břicha, pálení při a po močení, divný pocit po vymočení - při nádechu jakoby bodnutí v močové trubici a nutkání opět jít na malou. Moč, gynekologie i urologické vyšetření - cystoskopie negativní. V listopadu opět zánět - v moči e-coli; léčeno Ciploxem. Dva dny po dobrání atb (a trvá to do teď) opět pálení, bodání, pocit tepání v podbříšku a navíc pocit brnění u poševního vchodu; velice kyselý výtok, který pálí (na gynekologii nasazeno 12 globulí Polygynax. Prevetivně beru D-manosu, KK+, lichořeřišnici, uro čaje, MO+ do pochvy na tamponu - už cca měsíc. Děkuji za odpověď.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele