Téma: Parodontóza, ubývání čelisti 60X158/63

Celkem 3 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-02-26 01:09:38, odpověď na #27820 ukázat v kontextu reset

Sif6 a pilně dýchat vícekrát denně 10-20 minut a v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech

Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-02-26 01:08:48, odpověď na #27814 ukázat v kontextu reset

MEK + HK 1+1 lžička do 2 dcl vody a pít mimo jídla + Q10P + Ašvaganda + Ženšen 4xD
Abyste minimalizovala líh, dávejte si to do vroucí vody.
Vředy byly od stresu, kdy slinivka nedodávala řádně bikarbonát neutralizující natráveninu ze žaludku.
12K 1-2 lřičky do decky vody a pít před jídly asi 5-10 minut
OKT 1/2 lžíce 2-3xD s jídly či v nich
Na noc Sanogel 1-2 lžíce mixovat do 1,5 dcl vody + B komplex forte + DMAE + Melatonin
Na paradentózu sám používám RK-ZP z rozprašovače 2-8xD dle potřeby
Na šž mazat MO+ a nosostrupy také

Majka2 2021-02-25 13:23:23 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, právě mi bylo 60/158/63,žena,P-nyní74, ale většinou nižší.Od 25let nemám žlučník a je to bez něj čím dál těžší.
Podnikám od r.92 a předloni jsem práci omezila-stresy,starosti,strava a méně pohybu i dovolené.Zrušila jsem e-shop, prodejnu i zam.a mělo to být dříve. O ukončení jsem uvažovala 8let a příležitost nakonec přišla. Trpím na vředy12-terníku,špatné trávení a slinivka nic moc , mám suchou a povadlou kůži.Po dr.moc nechodím, přesto každá návštěva=problém.Před lety jsem brala ANTB, která mi poškodila šť.žlázu(uzel) a z ORL mi zůstal problém v levém uchu a levé nosní dirce (strupovitost a občas mi teče krev)-pomohla mi i TCM, a vždy mi pomohly bylinky Energy, ale teď mám kontraindikace i na některé z nich..Loni mě složil bacil-možná spálová angína, každopádně jsem se dávala celý rok dohromady. Ikdyž chodím pravidelně k zubaři, v prosinci mi oznámil, že mi chybí místy čelist a mám agresivní formu paradentozy. Chodím nyní jinam, kde si vše hradím. Po vyčištění jsem ale měla zánět u zubu,tak jsem brala (po cca 10-ti letech) ANTB, po kterých se teď zase dávám dohromady-střeva, trávení a šť.žláza.Mám jít na operaci a bojím se ANTB.Ikdyž mám hypofci šť,žl, tak teď ji mám zvýšenou, nasadila jsem si čaj lymfodren,tak nevím zda pomůže. Výplachy používám řepík,hřebíček,heřm aj. Dásně se zlešily.Na trávení používám mj.Býlinskou kyselku. Už třetí rok chodím denně 5-7km a do práce 1x až 2x v týdnu.Jsem velmi citlivá a i bylinky mě dokáží rozhodit, nejvíce mi vadí líh. Mám ráda zeleninu, snažím se jíst zdravěji a mléčná výrobky téměř nejím (poze omezeně kys. smetanu a lučinu). Stačí, aby mi něco nesedlo a nespím-ne vždy vše odhadnu.Nekouřím, nepiju a neberu žádné léky. Listuji si v knížkách Mudr Lebenharta,Hoffmana, Jonáše a Janči, vaši brožurku mám také. Vím toho dost a přece málo.Jsem disciplinovaná a pořád věřím, že se dám dohromady.
Ikdyž to můj muž nechápe, bez práce je mi líp. Konečně začínám mít chuť a čas na své koníčky a na kolo a také na vnoučata, mám jich 5.Tak teď ještě to zdraví. Děkuji za Vaše rady a Váš čas.
Přeji pěkný slunný den

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele