Téma: Třes rukou 58Y188/125

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-03-17 16:08:27, odpověď na #27940 ukázat v kontextu reset

Problém má kromě gen. dispozice příčinu v přiskřípnutí nervů odstupujících od míchy kolem C6-Th1, pravděpodobně se tamo hrbíte. Vlivem stresu dýcháte pro organizmus nedostatečně a to vede nervový systém k těžbě kyslíku z cukru, škrobu a glykogenu, kde je po 6ti molekulách, přičemž ze dvou se dělají kyseliny a ty mají ve vodním prostředí disociovaný elektron, kterým tvoří falešné signály na Schwanových buňkách tvořící přeneseně stah svalových vláken. Analýza těchto signálů v sekundárních neuronech vede k rozpoznání a neutralizaci signálu a polevení napětí svalových vláken. Situaci zhoršuje stres, protože jak překyselení z přidušení, tak z psychovypětí stimuluje tvorbu katecholaminů celou situaci pilně inprdelizujících. = Základní mantra přežití je: "No, a co...?!" Takže se snažte být nad věcí a dýchejte, protože léky ani bylinky tohle z principu nevyřeší, jen pomohou.
BK + IQK + AK 3+1,5+3 lžičky do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla + 2 tobolky GY + Ašvaganda 2 tobolky + Ženšen 3 tabletky (hodinu neřídit)
Na noc Sanogel 2 lžíce mixovat do 2 dcl vody + 1 lžička NK + 2 lžičky ROK + B komplex forte + Melatonin 10 mg
A nezapomeňte se mnou každý večer cvičit hlavně rotační cviky z Večerní cvičení dědka... viz youtube, a také si z pilnosti omrkněte Cvičení s krkem alespoň první polovinu...

Pav 2021-03-17 12:21:07 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový, rád bych vás poprosil o radu, jaké bylinné přípravky užívat. Jsem muž, věk 58 let, výška 188cm, váha 125kg, z části pracuji venku, z části sedavé zaměstnání, je to odpovědné a stresující zaměstnání. Trápí mě třes rukou, který je hodně znatelný při pití - držení hrnečku, zřejmě jak se ruka zvedá do výšky. V klidu třes není. Drobnější třes už byl od věku 25ti let. Matka měla také třes rukou. Od 20ti let jsem 5 let kouřil. Od té doby jsem nekuřák. Tep v klidu je 65. Moc děkuji za odpověď a omlouvám se za neúplné informace.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele