Téma: Bolest břicha, kolem pupku tlačí, škvrká, bublá, nafukování, větry 84Y168/69

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-04-03 01:31:11, odpověď na #27997 ukázat v kontextu reset

To dělá jeho vnitřní stres - psychovypětí a přidušení. Stresové hormony katecholaminy zhoršují prokrvení slinivky a ona nedává dost sekretu pro neutralizaci natráveniny ze žaludku. Toto vydrží jen plísně, jejichž toxiny relaxují střevní stěnu a ona není schopna vstřebávat plyny.
MEK + HK 4+3 ml do 1,5-2 dcl vody 3-4xD mimo jídla + 1/2 lžíce MO+RO+. Kdyby mu olej nedělal dobře, přidejte lžičku 12K.
JK + 12K 2+1,5 ml do 1 dcl vody 3xD po jídlech.
Sif6 a dýchat 4xD 10-15 minut, při stresu i déle, ale až časem, aby si dýchadla stačily zvyknout.
Zadbalon 3xD minutu. Mrkněte na video Večerní cvičení dědka bylinkáře...

andílek 2021-04-02 18:06:17 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový, velice zdravím a obracím se dnes na Vás s prosbou ohledně mého tatínka. Budu se samozřejmě usmívat každý den v zrcadle na sebe(dobré skutky dělám s radostí), přesto jsem ještě zaslala právě teď Vám na účet částku takovou, aby rada opravdu pomohla tatínkovi k radosti, ulehčení, rozuzlení .
Věk mého otce je 84, je v důchodu, poslední rok vypomáhal s rozvozem obědů, pracoval cca 2 hodiny denně. Myslím, že občas nosí i těžší věci. Váží 69 kg, výška cca 168. Stará se o manželku, moji maminku, která špatně chodí, v podstatě oběhává vše sám, je vytížen. Někdy vzteklina. Sportovec tělem i duší. Vždy zdráv, poslední leta měl 2x kýlu. Tlak ok, 120/80.
Jeho problém je břicho, kolem pupíku, tlačí, škvrká a bublá mu břicho, je to slyšet, cca 2 měsíce toto trvá. Je mu jako těžko, i stav nafouknutí, pak odejde s větry. Těžko říci, je-li to po jídle nebo nalačno, prý různě. Má jako i tvrdé břicho prý - okolo pupíku, ten sval břišní, tak to říká. Stolice ok. Držel dietu, přesto stav trvá.
Prosím tedy o radu .
Mnohokrát děkuji, přeji krásné dny,
Kateřina.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele