Téma: Bakterie v močové trubici, zúžení, Stafylokok epidermidis, Schystosoma 36Y186/75

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-08-08 21:31:02, odpověď na #28350 ukázat v kontextu reset

Nevěšte hlavu ani sebe, byliny na tohle jsou...
LPPK 1 lžíce do 2-3 dcl vody a pít 8-4xD mimo jídla vždy s 2 tabletami jedlé sody (nebo 1 lžička). To je hlavní ničitel mikrobů v urologickém traktu
Imunitě pomáhá LIK 2-3 lžičky do 2 dcl vody nebo to lze přidat k LPPK do stejné vody. Bere se 4-3xD také mimo jídla. Také se k LIK může brát vždy 1 lžička "Dřevokazných hub".
Pro detox je vhodné brát JK 1-2 lžičky do 1 dcl vody 3xD po jídlech a s jídly OKHI 1/2-1 lžíce.
Do konečníku na noc aplikujte MO+ 1 ml (násadec + inj. 2 ml).- Po stolici vždy omývat zadek (Bylinné mýdlo DK)
Dostatek kyslíku je pro imunitu nezbytností - Sif 6 a dýchat co hodinu tělesného klidu 10 i víc minut. V případě zoufalosti třeba hodinu.
Až poleví potíže, tak dlouhodobě užívat LVK + MYK 3+3 ml do 2 dcl vody 4xD mimo jídla.
BEN7 viz moje video.

Pauli9 2021-08-06 22:10:18 ukázat v kontextu reset

Muž 36, výška 186cm, váha 75kg, žiaľ bezdetný. Zamestnanie stresové v pohybe - prevádzkar hotelovej reštaurácie. Dobrý večer, pán Nový. Prosím poraďte mi ako mám riešiť svoj dlhoročný už chronický problém. Antibiotiká na premnožené baktérie nezaberajú. Urológ zistil zúženie na močovej trubici, v tomto mieste sa darí baktériám E coli ale najmä Stafylokoku epidermidis, ten je premnožený aj v spermiách. Zapálená predkožka, pichanie v semenníkoch a podbrušku. V krvi potvrdená premnožená krvnička (Schystosoma). Chronická únava, lesklé červené oči, zastrený pohľad, kruhy pod očami, v tráviacom trakte neprimerane škvŕka, bolieva ma hlava - pichá ma v spánkoch. Som zúfalý a cítim sa mizerne. Verím vo vaše schopnosti a skúsenosti. Dúfam, že príroda má pre mňa liek. S pozdravom.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele