Téma: Covid - jaké přípravky mít doma pro případ nakažení 51X172/76

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-08-26 00:08:58, odpověď na #28408 ukázat v kontextu reset

Začnu postupně od nejdůležitějšího podle mých zkušeností i virgulí (vše je skladem na www.novysro.cz).
a) MYK Mydlicová směs odmývá S-P z kapilárních stěn, na které S-P lepí červené krvinky; 2-3 lžičky do 1,5-2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla i víckrát dle citu, zkušeností, strachu nebo virgule.
b) DY Diamond Yacca dělá totéž terpenovými samoniny 4xD 2-3 tobolky mimo jídla. Kdo už má podobný přípravek GY Golden Yacca, měl by brát pro stejný efekt trochu víc = 5xD.
c) Vzhledem k ucpávání kapilár v plicích, mozku, játrech, ledvinách a srdci, je vhodné přidat do MYK ještě MK Mátovou směs 1-3 lžičky nebo u srdcařů HOK Hlohovou směs - zvláště u osob s více nahrbenými zády (Spejbl a Hurvínek)
d) TK Tymiánová směs je speciálně určená pro podporu imunity virové: 1-3 lžičky lze přidat k MYK i klidně s c) dohromady, nebo se pije 4xD 1-3 lžičky do 1,5 dcl vody mimo jídla.
e) VitC500 nebo práškový 1/4 lžičky přidat k d) k nespecifické podpoře imunity.
f) BEN7 jako dvouřadý náramek nebo jednořadý nepříliš utažený náhrdelník (24H/7D). Disociuje krevní aminokyseliny, které nedisociovány pomáhají ucpávat kapiláry jako krevní lepidlo.
g) JK Ostropestřecová směs 1-2 lžičky do 1-1,5 dcl vody 3xD po jídlech nebo 6xD kdykoliv pro podporu jaterního detoxu pro imunitu nezbytného.
h) OKHI nebo OKR Ostropestřecová kaše s hlívou nebo s amarantem - 2-3xD 1/2-1 lžíce s jídly či v nich pro detox střevního mikrobiomu a tím významný vliv na imunitu.
i) Mobivenal 1 tableta 4xD mimo jídla nebo alespoň Omega 369 uvolňují úsady na cévních stěnách.
j) Sifon 6 pomáhá dozásobit kyslíkem organizmus, čímž se sníží významně překyselení a tím přímo posílí imunita, detox i nálada. Nejlépe co hodinu tělesného klidu 5-10 mint podle technických možností nebo jen několikrát denně, ale o to déle. V ostatní čas Ještěrčí dech viz youtube.
k) Dřevokazné houby pro podporu imunity vlivem glukanů. 1-3xD 1 lžička kdykoliv.
Pro starce jako jsem já ještě:
Serrapeptase 2 tobolky + Enzymes 2 toboky + Quercetin 2 tobolky + K. hyaluronová 2-3 tobolky + Rutin 50 mg 2-4xD dle citu a virgule.

jonim 2021-08-25 14:23:37 ukázat v kontextu reset

učitelka 51 let, 172cm,76kg, vysoký TK kompenzován prozatím léky, nealergické astma bez léků, neurologické potíže jako brnění rukou, pocit cizí kůže RS nepotvrzena.
Nejsem zaočkovaná, covid jsem neprodělala i když manžel ano, já a dcera jsme to nedostaly i když jsem se o něj denně starala.
Denně dýchám ještěrčím dechem a sifon, hlídám si hladinu D3. Teď denně makám na zahradě, jinak denní chůze s hůlkama, nebo kolo.
Chci se zeptat, co si mám pořídit, kdyby ten covid na mně sedl. Bude stačit imunogesin, nebo vzhledem k víše psanému ještě nějaké jiné preparátky? Nebo co volit jako prevenci? Jo a Dubovky, bez těch u nás ani na krok díky moc za ně

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele