Téma: Únava, vyčerpanost, zánět horních cest dýchacích 51X160/58

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-10-03 22:33:38, odpověď na #28538 ukázat v kontextu reset

Podle mého orákula mi vychází, že jste přeplněná vlastními metabolity občas na doraz, občas těsně před dorazem. Protože metabolity jsou kyselé, jste překyselená. Tomu se po nějaký čas organizmus brání s pomocí katecholaminů, ale imunita jde při tom do háje.
To akceleruje nedostatek kyslíku v mozku z nadměrného psychovypětí, při kterém zapomínáte úplně na dechový režim, který se navíc imprdelizuje rouškovým rfluxem a hypoxická odkrvená játra nemohou detoxikovat.
Sám bych si v takovém případě vzal RK-SE z rozprašovače 4-20xD a při ucpání nosu do duševní přípravě i dle potřeby do něj. Zatím jsem to nepotřeboval více než 5x za den, ale při vaší expozici...
Na krk pod čelist MO+ 1 lžíce na vložku jako obklad.
K pití TK + PK + MYK 2+2,5+2 ml do 2 dcl vody + 1/4 lžičky práškového vit. C (C100) + Ašvaganda + 1/2 tablety Mobivenal
Hlavu nosit rovně jako baletka a ne želva, jinak bolí...
Na spaní černý kulich až pod ústa a vyhřát hlavu
Pro játra i kyslík: Sif 6 a dýchat podle technických možností co hodinu 5-8 minut nebo 3xD 10-30 a v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech
JK 1 lžička do decky vody 3xD po jídlech + Biopron nebo lépe Narogesin
OKR 1/2-3/4 lžíce 3xD s jídly či v nich
Zadbalon 3xD minutu
Co hodinu 4-8 houpavých polodřepů, zprvu spíše čtvrtdřepů..časem víc. viz video 3
Poznamenávám, že s touto výbavou vás budou epidemie budou obcházet hodně zdaleka...
Líbí se mi že máte doma 2 kocouři...

liška5 2021-10-03 13:25:42 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,jsem žena, 51 let,160cm/ 58kg, zaměstnání sedavé, povolání epidemiolog, stručně 1,5 roku velmi náročného období v práci i doma, cc rok příznaky menopauzy.Občas běhám, ráda chodím na vycházky se psem, krom psa doma 2 kocouři,1papoušek,vdaná,3 děti. Cca před 4 týdny jsem musela zůstat doma pro úplnou vyčerpanost, byla jsem ráda, že jsem došla na záchod, k tomu celodenní bolest hlavy, pocit ucpaného nosu a dutin. Po 5 dnech přechodné dvoudenní zlepšení, následně zánět HCD s velmi mírným kašlem a cystitidou s makroskopickou hematurií, nasazena ATB(Augmentin), po dobrání velmi zvolna ústup únavy, MM ok, zůstal pocit ucpaného nosu, ORL, RTG dutin, vše ok. Po 5 dnech opět bolest krku, kašel, chrapot, únava.Máte prosím nějakou radu, jak se dát zase dohromady?Děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele