Téma: Imunita, stres, blokace páteře 19X170/65

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-11-17 22:52:40, odpověď na #28679 ukázat v kontextu reset

MYK + AK + GGK 1,5+2,5+2 ml do 2dcl vody 3-4xD pít mimo jídla + DY + Q10P
JK 1 lžička do decky vody 3xD po jídlech+ Narogesin + 1/2 lžička Sinflam + 2xD Zinek
OKH 1/2-1 lžíce 2-3xD s jídly či v nich
Na noc Sanogel 2 lžíce mixovat do 2 dcl vody + ROK 1,5 ml + NK 1 ml + B komplex forte
Opatrně začít cvičit Večerní cvičení Dědka bylinkáře viz video
Zadbalon 2xD půl minuty
A hlavně dýchat:
Sif 6 4xD 10-25 minut a v ostatní čas co nejvíc Jěstěrčí dech.

JIČE 2021-11-14 18:13:46 ukázat v kontextu reset

Mám 19 letou dceru výška 170cm, váha 65 kg, která již od dětství často chytá virózy. V prvním ročníku gymnázia měla jeden zánět dutin za druhým, byla ve stresu z učitelky. Dostala antibiotika penicilin, po kterých se tak osypala, že skončila v nemocnici, nicméně v laboratoři jí alergii na penicilin neprokázali, ale to prý neznamená že na něj není alergická, závěr je že penicilin nesmí.. Poté nám na alergii řekli, že je alergik, ale zatím není prokázáno na co. Naměřili jí mírně sníženou buněčnou imunitu. Také měla málo železa, což dívky v tomto věku mají, ale maso jí. Když dostane rýmu stříká si Avamys, čímž předejdeme zánětu dutin. Nicméně časté onemocnění v prvním ročníku gymnázia bylo též spojené se stresem z učitelky. Změnili jsme školu a bylo to lepší, nicméně virózy chytá dále. Též se jí velmi často blokují záda, neuroložka nám řekla, že to je psychosomatické, že to děvčata v tomto věku mívají, souvisí to s hormony a stresem. Také nyní řeší bolest v oblasti Achilovky. Po delší chůzi jí natékají svaly kolem. Je objednána na ortopedii.
Jinak dcera dělala v dětství vrcholově sportovní gymnastiku (od 6 let), byla mistryně republiky v 10 letech a půl roku poté kvůli aseptické nekróze v lokti skončila. Vždy sporovala dál, ale již ne na vrcholové úrovni. Jejím hlavním sportem dnes je jízda na koni (má i zkoušky) a chodí do posilovny na rotoped a posilovat. Sport jí baví a uklidňuje. Na školní tělocvik chodit nemůže, jelikož se jí při míčových hrách vždy zablokují záda. Doktorka jí to zakázala, aby spíše chodila zpevňovat a dodržovala cviky předepsané rehabilitací.
Já osobně si myslím, že většina jejích zdravotních problémů je psychosomatická. Jinak pro doplnění- Covid loni v listopadu prodělala (tři dny jí bolely dutiny a ztratila čich a chuť- velmi slabý průběh bez teploty) nyní má dvě očkování.
Co byste nám doporučil za byliny ?

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele