Téma: Ekzém atopický, osypané celé tělo, fleky pod očima a na čele 35X170/65

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2021-11-17 22:09:34, odpověď na #28686 ukázat v kontextu reset

Mantra pžežití: No, a co?! (Latinsky: Jestli se to má posrat, tak ať se to posere, já se z toho neposeru, já se na to mohu vysrat!)
Jste plná stresových hormonů z přidušení, psychiky a kdoví čeho ještě.
Slinivka je odkrvená a kyselá natrávenina vám jde bez úpravy do střeva - a játra trpí. Nezmetabolizované odpadky přetékají pokožkou a tam je žere epidermální stafylokok a zpátky vylučuje své toxiny, které vám dělají ekzém...
Odmývat vše Bylinným mýdlem DK.Mokvá-li to, tamponovat RK- Svědí-li RK-S.
Mazat RM-BStence, aby pokožka mohla dýchat.
Zadbalon 4xD minutu. Cvičit co hodinu tělesného klidu 10 houpavých púolodřepů.A také co nejvíc Ještěerčí dech ... Sif 6 4xD 10-30 minut.
JK a OKT s jídly.
MEK + HK mimo jídla + Q10P
Na noc Sanogel 2 lžíce do 2 dcl vody mixovat + 1 lžička NK + B komplex forte + Panthenol 3 tobolky.

kamcattka 2021-11-17 12:33:15 ukázat v kontextu reset

Dobrý den p. Nový. Ráda bych vás znovu touto cestou poprosila o radu s léčbou atopic. exemu. Je mi 35let, od září jsem zase po mateřské nastoupila do zaměstnání (učitelka MŠ), váha 65kilo, výška 170. Od mala trpím na atopic. ekzem. Ale poslední roky se to na podzim a na jaře zhoršuje. Momentálně mám ekzém skoro po celém těle a zhruba před 14dny se mi i udělaly červené fleky pod očima a osypalo se mi i celé čelo. Jsem z toho celkem zoufalá. Na vaše dřívější doporučení (překyselení organismu) jsem začala užívat SK, MK, CK, JK, BK a Q10P. Chtěla jsem se tedy zeptat jak často mám tuto kůru absolvovat a po jaké době zase zopakovat. Teď jsem dobrala JK, MK, a CK. Začala jsmem i dýchat sifon, ale mám ho pro syna takže ten děcký, tak jsem se chtěla i zeptat zda-li je možno využívat ten.Na dýchání se snažím myslet a pravidelně dýchat(hlavně před usnutím). Dosud se mi nikdy nestalo to, že by se mi tak obličej osypal. Děkuji moc za radu!!! Pěkný den.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele