Téma: Nespavost 47X165/75

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-02-13 23:24:25, odpověď na #29012 ukázat v kontextu reset

I když jste nenapsal, jestli je očkovaná, popisujete normální stav záchvatové funkce mozku po ucpání kapilárního systému řetízkujícími erytrocyty po očkování. Mozek v práci jede na kyslík z cukru a po příchodu domů vypne úplně. Pokud po ní budete něco potřebovat, bude adrenalinová...
V noci stále soutěží mozek o kyslík a aby hypoxii přežil, uvolňuje si stresovými hormony z jater glykogen. Stresové hormony jí nenechají spát, aby ji nesežral nějaký predátor... = přírodní nastavení (Vztek, strach a hlad). V noci asi nebude chtít dýhat Sif6, tak alespoň vedne 2-4xD 10-30 minut a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech (ten v noci nahrazuje spánek asi ze 75%. Můžete-li si to dovolit, tedy jí dávejte nějaký čas na noc kyslíkový koncentrátor 2 l/min 90% O2... přívod tažený do masky pod šaty pro ohřev.
MYK + HOK + BK + IQK 1+1+1+1 lžička do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla + DY 3 tobolky + Mobivenal + 3 tobolky L+Complex + 1/2 odměrky Biopron nebo Viking
Oblast kyčle zateplit na bok spuštěným bederním pásem = nesmí vystydnouit! Mazat 4xD K8 a na noc obklad MO+ například na vložce.
Protože hypoxická játra jí špatně detoxikují, doporučuji JK 1 lžička do 1 dcl vody po jídlech a s jídly OKR 1 lžíce 3xD.
Předpokládám, že se jí do doporučeného nebude chtít., proto už další věci ani nepíšu, jen jí dejte na dominantní ruku trojúheníkově trojřadý BEN7

Lukas7511 2022-02-09 21:53:56 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
moje partnerka 47/165/75 , zdravotní sestra u praktického lékaře. Dlouhodobě trpí nespavostí. Usne uprostřed věty, spí tvrdě tři, čtyři hodiny, ale během noci se pak několikrát vzbudí. Většinou trvá dlouho než opět usne, často ale neusne vůbec. Toto se opakuje téměř každý den. Léky na spaní fungují, ale neřeší příčinu a jsou návykové.
Trápí jí také rozpad kyčelního kloubu. Dle lékařů, ještě nedospěla do stádia k operaci. Nevím, jestli oba problémy spolu souvisí.
Děkuji za radu, Vávra

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele