Téma: Bolesti trojklanného nervu, potíže po klíštěti 33X162/71

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-02-13 22:39:17, odpověď na #29017 ukázat v kontextu reset

SK + LIK + BK 3+2+3 ml do 2 dcl vody a pít 3-4xD mimo jídla + Ašvaganda + Q10P + DY
JK 1 lžička do decky vody 3xD po jídlech + Narogesin
OKHI 1 lžíce s jídly 3xD
Sif6 4xD 10-30 minut a v ostatní čas co nejvíc ještěrčí dech. Kouření rozhodně nedoporučuji pokud chcete miminko zdravé.
Zevně na bolavou lokalitu dejte na noc obklad MO+.
Záda masírovat obden od zadku ke hlavě vždy v nahrbené pozici (i krk) MO+.
Zadbalon 3xD minutu.

Lucka1989... 2022-02-12 23:16:33 ukázat v kontextu reset

Dotaz znovu s doplněnými informacemi

Prosím o radu. V únor u 2020 jsem prodělala chřipku ( nebo covid,to nevím), pak bolela hlava a zánět zubního nervu a v květnu 2020 jsem měla klíště. Od té doby mám zdravotní problémy. Bolesti trojklanného nervu, lícních kostí, zubů, krční páteře. Prošla jsem kolečko lékařů,nikde nic vse ok. Na imunologii pouze hodnoty v IGA na chlamydie,ebv viry, mycoplasma, ureoplazma, anaplasma,bartonella.
Borelie nejsou hodnoty 0, ale čísla jsou malinké... negativní.
Nikdy pozitivita nebyla. Ale i tak jsem užívala dlouhodobě ATB na všechny tyto infekce, chvíli bylo lépe, ale po 100 dnech užívání jsem s tím Sekla přestože to nebylo dobré.
Po tom veškerém kolotoči už nevím zda bolesti jsou psychické, nebo od infekcí nebo od krční páteře.
Bolesti se stěhují,jednou je to levá půlka obličeje ahorni zuby, po druhé práva půlka obličeje a dolní zuby. Nebo tlak do hlavy,bolest mezi lopatkami.
Nyní týden dodržuji protizánětlivou stravu a beru probiotika a coriolus.Ale pořád něco bolí, zubař tvrdí vše ok, neurolog také, psycholog, psychiatr pouze dlouhodobá frustrace bolestmi. Nevím už jak si pomoci. Také mi vycházeli špatně jaterní testy.
Nedávno mi právě zubařka říkala že měl někdo od vás stetkovou směs na borelii že pomohla. Ale já dodnes nevím zda ji mám nebo ne, pozitivní nikdy nebyla, ale bolesti se zpustili po klíštěti symptomy byli totožné, ale krev negativní.
Prosím vás moc o radu. Chceme s přítelem miminko,též se nedaří zatím, ale zkoušíme dva měsíce.
Děkuji Plášilová Lucie
162 cm, 71 kg, 33 let, mám dárkový obchod, spíš sedavé zaměstnání, očkovaná na covid nejsem, od 16 mám obsedantně kompulzivní poruchu. Jsem silný kuřák, kouřím cca 27 cigaret denně. Ale kouřím spíše ze zvyku většinou ani neslukuji mám kouření spíše víc psychickou než fyzickou závislost.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele