Téma: Padání vlasů po covidu 77X?/44

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-04-01 01:12:21, odpověď na #29184 ukázat v kontextu reset

To vám ucpaly S-proteiny kapiláry do vlasových cibulek , takže jim zrušily živiny. (S-proteiny se odbourávají u neočkovaného asi měsíc, u očko asi 1-2 roky.)
To řeší MYK + MK 1,5+1,5 ml do 1,5 dcl vody 4xD mimo jídla + DY + Q10P
BEN7 trojúhelníkově trojřadý na dominantní ruku nebo jednořadý nepříliš volný na krk.
Aplikujte obden do vlasové pokožky VK z dávkovače a nechte působit asi 1/2 hodiny, pak totéž s ROK a další KK. Potom 2-3 dny posečkat a znovu.
Do potravy bude potřeba zařadit co den vejce naměkko.

lowe 2022-03-30 17:13:36 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový..Prosila bych Vás, zda byste mi mohl poradit a doporučit něco proti padání vlasů.V prosinci jsem prodělala COVID,lehčí průběh, ale asi za měsíc jsem zjistila, když jsem si myla vlasy,že mi jak v umyvadle, tak i ve vaně/po umytí a sprchování vlasů/zůstává opravdu hodně vlasů vypadaných.Dnes jsem byla u holičky a ta mi to také potvrdila, že mi vlasy hodně ubyly.Je možné, že by to byl důsledek prodělaného covidu,? Očkovaná nejsem. Ještě bych chtěla dodat,že se léčím na hyperfunkci štítné žlázy - 12 let,užívám lék Thyrozol, ale vlasy mi předtím nikdy při jejich mytí,nepadaly.Jsem z toho dost špatná a prosila bych,zda byste mi mohl na tento problém něco doporučit.Děluji Vám za Vaši odpověd.Majka

Pane Nový,omlouvám se, a doplnuji mé údaje - věk 77 let a váha 44 kg.Děkuji za pochopení.Majka

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele