Téma: Atopický ekzém 35X170/63

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2022-04-03 22:49:53, odpověď na #29204 ukázat v kontextu reset

Atopický ekzém je reakcí na něco, co játra nedetoxikují. Příčiny jsou: psychovypětí, frustrae, stres, pocit strachu, nedostatek kyslíku, nadměrný výron stresových hormonů odkrvujících slinivku i játra, enzymatická nedostatečnost jater nebo slinivky, jaterní choroba, střevní plísně. Tím játra něco nedetoxikují, a tím se přeplňuje organizmus až po pokožku. V pokožce to žere epidermální stafylokok a vylučuje svoje odpady do pokožky zpět. Na to reaguje pokožka lokálním zánětem bez metabolického čištění lokality, takže ekzém.
Svědí-li moc, tedy RK-SE pomáznout (sníží svědění a pozabíjí epidermály). Potom aplikovat tence RM-BS. Jinak to vypadá na bylinné úrovni celkem dobře. Pokud jste očkována, bude to trvat asi déle...

kamcattka 2022-04-03 16:33:48 ukázat v kontextu reset

Dobrý den p. Nový. Ráda bych vás znovu touto cestou poprosila o radu s probíhající léčbou atopic.ekzemu. Na konci listopadu jsem vás prosila o radu a na vaše doporučení jsem začala užívat JK, OKT, MEK, HK a na noc Sanogel a tabletky Q10P, panthenol a Bkomplex. Zprvu jsem si objednala vše a teď průběžně užívám tyto vaše přípravky na střídačku s určitým odstupem a pauzou. Od listopadu se objevilo občas zlepšení (vyrážka není tak červená, nesvědí a začne osychat), ale pak se zase objeví zhoršení v podobě zčervenání a strašného večerního svědění až do krkve. Prakticky už jej mám na celém těle (nohy, stehna, ruce, krk, dekolt). Proto se na vás zase obracím s prosbou a dotazem, zda-li je toto zhoršení normální a chce to jen trpělivost, nebo je potřeba ještě něco upravit. Snažím se nestresovat, a zaměřit se na dech (ještěrčí a sif6), který vím, že hraje v tomto hodně velkou roli a vysadit cukry a bílou mouku. Momentálně si chci u vás zase udělat objednávku, proto bych se ráda i ujistila jestli jdu správnou cestou a dělám to správně. Móóć děkuji za vaše rady, jsou pro mě velkou oporou! Žena35let,učitelka, váha:63kilo,výška170.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele